×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 10 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 26 iunie 2017, 11:39
EUR (€)
-0.0242 ↘
4.5673 RON
USD ($)
-0.0191 ↘
4.0905 RON
• • •
EBA: Stolojan, în loc să se retragă la pensie, îşi doreşte un loc călduţ în PE

Elena Băsescu răspunde acuzaţiilor europarlamentarului PDL Theodor Stolojan. Deranjată după ce acesta a afirmat că, în cinci ani, Elena Băsescu nu a fost niciodată raportor al PE, iar Preda doar o dată, EBA spune că Stolojan este "jenant".

"Ceea ce spune domnul Stolojan este de-a dreptul jenant. Dânsul, ca şi şef de delegaţie, putea cumva să mă ajute să devin membru plin într-o comisie mult mai devreme, însă dânsul, aşa cum l-aţi auzit, spune că este îngrijorat de ceea ce vine după generaţia dânsului. Adică, în loc să se retragă la pensie, îşi mai doreşte un loc călduţ în Parlamentul European, alături de cine îi este dânsului foarte bine, aţi văzut în presa de cancan", a comentat fiica preşedintelui.

Elena Băsescu s-a arătat deranjată de birocraţia de la Bruxelles, arătând că acesta este şi unul dintre motivele pentru care nu a dorit să mai candideze ca independent la europarlamentare.

Fiica preşedintelui a precizat că, în momentul în care cineva ajunge la Parlamentul European ca şi independent, durează efectiv doi ani şi jumătate până când acesta este primit ca membru plin într-o comisie şi i se alocă un raport.

"Exact asta am păţit şi eu în 2009, pentru că este o procedură foarte complicată", a spus ea, adăugând că nu a avut multe rapoarte, dar a avut suficiente, în jur de opt.


 

Publicat Luni, 24 martie 2014
3713
 | 28
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
ce mult...
+3
mi-ar placea sa citesc un Raport scris in intregime si cu adevarat de fata asta.
Publicat Marţi, 25 martie 2014
+Răspunde
SOBOLANU
+4
NATIUNE ROMANA PASTRATI LINISTEA A VORBIT ANALFABETA MARINARULUI !!!!!!!!!
Publicat Marţi, 25 martie 2014
+Răspunde
Borbandieru
+4
Ce-am inteles eu este ca la Casa-Poporului-European sunt o gramada de Locuri caldute, in care te poti simti foarte bine, cu cine-ti place. Sincer sa fiu, nu ma asteptam la o astfel de declaratie de la o recent-mãmicã.
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
Dr. Itic & Mr.Strul
+4
DragaStolo, le malade imaginaire!cand e copt de bolnav,cand e iute ca o sageata prin apa marii!O jigodie din gaska SOV si Asociatii,produs eminamente de la manastirea de taici Seku Dintr-un Lemn!nu le mai ajunge jegurilor ,orice ar da sa mai faca bani prin prezenta la Parlamentul Trantorilor si parazitilor Europeni!
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
Doar pt el e "caldut"?
+5
Cat ai stat tu pe locul ala, cum eram? "frigut"? LOL, sinistro, nu stii cand te acuzi pe tine insati... :))
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
Mai oameni buni...
+3
...ce faceti din limba romana??? Cum vine asta: "ca si sef de delegatie', "ca si independent". Unde ati invatat voi scoala, ca sa nu-l citez pe ala de zise ce scoate scoala romaneasca. Se spune: "CA SEF DE DELEGATIE", "CA INDEPENDENT". Ce tot strecurati "si'-ul asta unde nu-i este locul? Sunteti agramati de-a dreptul. Daca nu stiti sa va exprimati corect, stati naibii in banca voastra si taceti din gura.
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
dar tatelu
+2
nu treb uie pensionast sau se misca po.p.u.l.ar???
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
costica
+3
Circ cu analfabeta asta! Bine va face, meritati asta dle Stolojan, Dvs la valoarea Dvs ati sustinut-o pe aceasta analfabeta ani de zile si dvs si PDLul Dvs ! Bine va face ! Meritati asta de la analfabeta de EBA!!! Trebuia sa dati cu ea de pamant de la inceput, stiati ca nu o duce capul, ca e varza, in schimb voi la PDL ati tinut-o in brate mereu pe analfabeta! Rusine !!
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
are dreptate
+4
EBA are dreptate. Dl Stoloja inca nu a dat socoteala pentru MULTE !
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
ora de românã
+3
Corect : "ca independent " nu "ca SI independent " .In rest, meriti tot ce ti se spune (in presa can -can) .PMP - ului sa -i fie de bine cu asa o achizitie. Douã Elene bretonate -aratã perfect pentru presa sus -amintitã .Alzara.
Publicat Luni, 24 martie 2014
+Răspunde
Recomandate
 Lista pentru premier s-ar fi redus la două nume
Publicat acum 19 ore şi 34 minute
Visul lui Iohannis și un cal verde
Publicat acum 18 ore şi 3 minute
Stejarul lui Nicolae Grigorescu
Publicat acum 19 ore şi 5 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
25 articole/ Actualizat acum 19 ore şi 2 minute
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
130 articole/ Actualizat Vineri, 23 iunie 2017
Ioan Viştea

Trebuie să recunoaştem un fapt: scandalurile cu tentă de război fratricid, răfuielile dintre facţiuni ale PSD, îndelung mediatizate, purtate cu poalele ridicate în cap şi cu tot izul de mahala fanariotă, au şi partea lor bună.

Ioan VişteaPublicat acum 17 ore şi 35 minute