Efectul Vanghelie asupra tineretului PSD

Președintele Tineretului Social-Democrat (TSD), Mihai Sturzu, îl acuză pe Marian Vanghelie că a corupt tineri din organizație, spunând că aceștia încearcă să facă în TSD ce a încercat, în opinia lui, să facă în PSD primarul Sectorului 5.

Sturzu îi cere lui Marian Vanghelie să lase TSD-ul în pace, iar pe cei pe care i-a „corupt deja” primarul sectorului 5 să-i ia cu el.

Mihai Sturzu a lansat pe Facebook un „apel” către Vanghelie în care afirmă: „Vă rog, luați-vă “vanghelioții care este în TSD” cu dumneavoastră !”.

Iată „apelul” lui Sturzu către Marian Vanghelie

„Apel către dl. Marian Vanghlie: Vă rog, luați-vă “vanghelioții care este în TSD” cu dumneavoastră !

Mă adresez public domnului Marian Vanghelie și îl rog să își ia cu domnia sa rebelii fără cauză care se tot străduiesc în ultimele zile să îi urmeze exemplul și să încerce să facă în TSD ce a încercat și domnia sa în PSD: să distrugă munca atâtor mii de colegi. Constat că aceiași oameni care acum câteva luni îi promiteau domnului Vanghelie funcții în TSD pentru protejații săi, aceiași oameni care au atacat TSD-ul și acum un an și astăzi pe aceleași site-uri “partenere”, încearcă și acum să destabilizeze TSD-ul. Alegerile au fost pierdute de PSD. Așa este. Tinerii au votat covârșitor împotriva PSD. Corect. Nu suntem deloc multumiți de rezultate și ne asumăm schimbările pe care împreună, uniți, le vom face. Cu toate acestea, sunt mândru de munca tuturor colegilor mei și știu cât de dureroasă este înfrângerea. Sunt convins, însă, că nu există niciun comunist sau corupt în TSD, iar reforma de care are nevoie Partidul Social Democrat poate veni chiar de la TSD.

În final, domnule Vanghelie, vă rog, încercați să vă înfrânați reflexele comunistoide și corupte și lăsați TSD-ul în pace. Iar pe cei pe care i-ați corupt deja, luați-i cu dumneavoastră. Noi rămânem uniți alături de Victor Ponta !”.

„Apelul” lui Sturzu către Vanghelie vine în contextul în care, potrivit unor surse, acesta ar fi fost învinovăţit în şedinţa Consiliului Executiv al PSD pentru slaba implicare în campanie, dar şi pentru disensiunile create în sânul organizaţiei de tineret a partidului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Marieta Visan 267 Articole
Autor

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.