Fotbalistul Ekeng a MURIT după ce a căzut fără să fie lovit

Tragedie la meciul dintre Dinamo și Viitorul din ultima etapă a play-off-ului din Liga 1.

Fotbalistul camerunez al lui Dinamo Patrick Ekeng, 26 de ani, a căzut ca secerat în cercul de la mijlocul terenului, în minutul 71, fără să fie atins de nimeni, decedând ulterior.

Actualizare 3:

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a confirmat decesul lui Ekeng. Informațiile venite de la Urgență arătau de asemenea că fotbalistul a decedat, a transmis gsp.ro. Un medic a ieșit din sală și le-a comunicat această veste oficialilor dinamoviști prezenți la Floreasca.

Fanii dinamovişti, care au fost şi la Spitalul de Urgenţă, au revenit pe terenul din Ştefan cel Mare, unde au format numărul 14, cel al lui Ekeng, din lumânări aprinse (foto mai jos).

Tot staff-ul lui Dinamo şi jucătorii au ajuns şi ei pentru a fi alături de suporteri, în memoria lui Patrick Ekeng, după tragedia care a avut loc în meciul cu Viitorul, transmite Digi Sport.

Târziu, în noapte, fanii au desfăşurat un banner uriaş: „Un gol în inima noastră”. Camerunezul a lăsat în urmă o soție și o fiică de un an și jumătate.

Pe 26 martie, de ziua lui, fotbalistul își actualizase statusul în aplicația WhatsApp, scriind: „Mulțumesc, Doamne, pentru încă un an, dă-mi sănătate, tu cunoști dorințele inimii mele. Glorie lui Iisus”.

Actualizare 2:

Cornel Dinu pentru gsp.ro: „Am văzut scena, s-a prăbușit la mijloc secerat parcă. În primele minute nu i s-au dat intervențiile necesare în astfel de cazuri. Salvarea a venit după 3 minute, a scos o targă și n-am văzut nicio mască pentru a i se pune pe față. Acum se chinuie 10 medici să-l resusciteze.”

Actualizare 1:

Potrivit unor noi informații citat de dolcesport.ro, Ekeng e într-o situație foarte gravă, dar medicii încearcă în continuare să-l resusciteze, însă nu reușesc să-l stabilizeze.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.