×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 4 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 24 septembrie 2017, 02:26
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
Poliția, în căutarea șoferului ucigaș
El ar fi principalul suspect în atentatul de la Barcelona (Foto)

Update Un purtător de cuvânt al poliției catalane a afirmat că principalul suspect căutat pentru atentatul de la Barcelona - șoferul camionetei care a intrat în mulțimea de pietoni pe Las Ramblas - s-ar fi putut afla printre atacatorii împușcați mortal de poliție mai târziu la Cambrils, la sud-vest de Barcelona.

Poliţia spaniolă l-ar fi identificat pe cel care s-ar fi aflat la volanul camionetei care a intrat în mulţime la Barcelona joi. Este vorba despre Moussa Oukabir, un cetățean marocan, în vârstă de 17 ani.

Acesta este fratele lui Driss Oukabir, una dintre persoanele arestate anterior în legătură cu acest atac.

Driss Oukabir este marocan şi a fost arestat în noaptea de joi spre vineri. Acesta este suspectat că ar fi închiriat vehiculul folosit în atentat. Potrivit cotidianului La Vanguardia, Driss Oukabir susține că documentele sale au fost furate și el se afla în localitatea Ripoll în momentul producerii atacului de la Barcelona. Acesta ar fi spus că este posibil ca documentele găsite în vehicul să fi fost furate de fratele lui,

Vineri, Poliţia catalană a anunţat că a arestat o a patra persoană în legătură cu dublul atentat de la Barcelona şi Cambrils de joi, relatează The Associated Press.

Suspecţii arestaţi în legătură cu dublul atentat sunt trei marocani şi un spaniol.

Bilanţul atentatelor de joi, de la Barcelona şi Cambrils, a crescut la 14 morţi, au anunţat serviciile de urgenţă,

O femeie care era în stare critică după atentatul de la Cambrils a murit.

Treisprezece persoane au murit în atentatul de la Barcelona, iar peste 100 au fost rănite. Printre răniți se află și trei români. Șoferul camionetei a fugit după măcel.

Autorii atentatelor de la Barcelona și Cambrils pregăteau ”un atac de mai mare anvergură”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al poliției catalane, în cadrul unei conferințe de presă, informează AFP.

Autoritățile spaniole cred că opt persoane au fost implicate în comiterea atacului de la Barcelona, a anunțat un oficial catalan, care a precizat că membrii celulei teroriste plănuiau să folosească canistre cu gaz, transmite Reuters. Pe de altă parte, cotidianul spaniol El Pais scrie că atacatorii de la Barcelona şi Cambrils făceau parte dintr-o celulă de 12 persoane.

inchide


Poliţia spaniolă a identificat

(I.R.)Publicat Vineri, 18 august 2017
8563
 | 0
 | 14
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Principalul suspect...
+5
Este Soros si organizatile criminale din spatele lui. Toata aceasta migratie este incurajata si finantata de Soros, cu scopuri distructive. Divide et Impera. Daca unii sunt smecheri si satane pe planeta, nu inseamna ca restul populatiei este ignoranta. Oricum "simplii cetateni" vorba lui Ceasusescu nu o sa afle niciodata adevarul de la televizor sau din presa scrisa.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Hadrian
+7
- Foarte interesant, acelasi scenariu ca la Nisa, Paris, Londra, Petrograd, Madrid, Tunis. Atacatorii mereu muslimi radicali, anticrestini, antioccident, teroristi, mereu omorati, deloc capturati si aratati publicului, niciodata facuti sa vorbeasca despre caz, complicitati... Inghitim aceiasi gogoasa de ani de zile si ni se cere sa nu ne...saturam !
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Czestochowa
+14
Asta este rasplata pentru aplauzele din tarile vestice la venirea lor .
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Sierra
+14
Nu trebuie sa stam linistiti, pericolul e foarte mare si in Romania, astfel de imigranti fara educatie, cazuti din copaci nu trebuie primiti la noi in tara.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Nevada @ Sierra
+8
Din pacate cu guvernantii pe care-i avem si Joianul lui Merkel in frunte vom asista pasivi in continuare la prabusirea Romaniei.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
san
+15
adevaratii vinovati elitele politice si financiare care sustin imigratia ilegala.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
alex
+13
sper sa se potoleasca definitiv cu moscheea aia turceasca si cu primirea de refugiati la noi in tara. nu au decat sa stea la ei in desert, sa se omoare intre ei si sa se roage de 50x pe zi . dar in tarile lor .
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Tibor @ alex
+3
Vise, taica, vise...
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Dragos
+12
Din pacate o noua tragedie a lovit atatia nevinovati intr-un razboi asimetric ce pare fara sfarsit .... De apreciat profesionalismul autoritatilor spaniole( catalane), care in f.scurt timp au reusit sa "goleasca" zona de turisti, printr-o afluire aproape perfecta... Calm, determinare si abnegatie... I-au prins extrem de repede pe cei vinovati iar pe 5 dintre ei i-au eliminat pur si simplu....lasand deoparte idiotenia aia cu "drepturile omului" ... Teroristii nu sunt oameni si deci nici nu li se aplica aceste drepturi... Aceasta ar fii o lectie si pt altii ...
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Mucus
+13
Astia ajung sa faca ce fac cu complicitatea autoritatilor .De ex in Timisoara un arab s-a laudat ca obtine orice ce vrea de la Primarie.Are un bar care functioneaza fara acordul locatarilor de luni de zile si astia in loc sa-i inchida barul il incurajeaza, il sustin pana in panzele albe in detrimentul cetatenilor romani.Intro forma sau alta sunt sustinuti de autoritati si servicii peste tot in Europa.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Walter
+24
"Principalul suspect al atentatului de la Barcelona, identificat de poliţia spaniolă. A jurat că va ucide necredincioşii" Terorism religios musulman in toata regula in Europa, scopul este uciderea a cat mai multi crestini la ei acasa. Nu are alte probleme, doar faptul ca existam la noi acasa. Totul cu complicitatea clericilor musulmani care intre 2 atentate teroriste ne explica ca islamul este religia pacii si a conducatorilor politici ai tarilor Europei.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
dxx
+6
dupa fata, pare suedez
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Hadrian @ dxx
+7
Da, ar fi neam si cu Brejvick !
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Dragnea a bătut palma cu Viktor Orban
Publicat acum 8 ore şi 20 minute
Tăriceanu: Poate să vină și mama DNA-ului
Publicat acum 18 ore şi 7 minute
Guvernul pafariștilor
Publicat acum 14 ore şi 9 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat acum 9 ore şi 36 minute
Simona Popescu

Pentru cei care-şi iau lumina din Facebook menţionez că Fellini nu este un italian fotbalist sau un rroma manelist, nici măcar o marcă de cauciucuri.

Simona PopescuPublicat acum 7 ore şi 23 minute