Elena Udrea, cea mai enervantă figură a anului 2011

Elena Udrea l-a întrecut până şi pe enervantul Alin Popoviciu în topul celor mai enervante figuri ale anului 2011 realizat de cotidianul.ro. „Diva de Cotroceni” sau „adevărata preşedintă a României”, cum e alintată pe culoarele sediului PD din Aleea Modrogan, s-a detaşat de la o poştă.

Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale este în fruntea clasamentului realizat exclusiv prin votul cititorilor cotidianul.ro la sondajul online „Care au fost cele mai enervante figuri ale anului 2011?” din rubrica permanentă “Ai o părere?” a publicaţiei noastre.

Omul de taină pe care, spun sursele cotidianul.ro din Administraţia Prezidenţială, preşedintele Băsescu T. îl consultă cu regularitate a adunat recunoaşterea a 6.588 de voturi provenite de la cititorii publicaţiei noastre, ceea ce i-a conferit statutul de “Enervanta Anului 2011. Udrea l-a detronat, astfel, pe Alin Popoviciu.

Gureşul deputat PDL de Timiş a strâns abia jumătate din voturile “Blondei de la Cotroceni”. Cu cele 3.242 de voturi acordate de cititorii noştri, “Goarna învechită a PDL” a primit locul secund în topul “Cel Mai Enervant Om al Anului 2011”.

Miniştri sau înalţi responsabili ai PDL au fost evaluaţi corect de cititorii cotidianul.ro ca fiind simple şi biete unelte în mâna lui Băsescu.

Astfel, dintre miniştri, locul fruntaş în Topul enervanţilor îl ocupă bacalaureatul întârziat de la Interne, Traian Igaş. Ministrul care luxează frecvent limba română a obţinut 1.257 voturi din partea cititorilor cotidianul.ro.

Aşezat sub sloganul “Nici o masă fără peşte, nici o stricăciune fără Blejnar”, topul nostru nu-l putea ocoli pe Sorin Blejnar, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, care a beneficiat de 1.201 voturi.

Daniel Funeriu nu putea rata topul nostru, prin grija cititorilor noştri, care i-au acordat 1.013 voturi.

Directoarea interimară de la Ştirile TVR, Rodica Culcer, a primit 1.076 de voturi, mai puţine oricum decât cele 1.282 ale Monicăi Tatoiu. Totuşi, doamna Culcer l-a devansat în top pe Dan Diaconescu, cel care nu a strâns decât 1.064 de voturi.

Conform opiniei cititorilor cotidianul.ro, Gigi Becali e mai nesuferit, cu cele 625 de voturi ale sale, decât Mitică Dragomir care s-a bucurat de numai 272 de voturi.

Restul clasamentului îi cuprinde pe: Niels Schnecker – 503 voturi, Relu Fenechiu – 359 voturi, Cristian Borcea – 268 voturi şi pe Ioana Lupea – 218 voturi.

Cititori ai cotidianul.ro s-au arătat profund nemulţumiţi de faptul că topul nu i-a cuprins pe Boc E., Băsescu T., EBA, Roberta Anastase, Andreea Pora, Andreea Vass, Radu Moraru, Robert Turcescu, H.R. Patapievici, Monica Macovei şi pe Grigore Cartianu.

Unii dintre cititorii publicaţiei noastre par să fi pus pe acelaşi plan prostul gust al lui Borcea sau Dragomir cu lipsa de sare şi piper a lui Fenechiu sau Lupea.

Mai mulţi cititori ai cotidianul.ro ne-au reproşat că nu i-am inclus în top şi pe Traian Băsescu şi pe Emil Boc. La alcătuirea topului am apreciat că cei doi înregistrează deja prăbuşiri la capitolul încredere conform sondajelor de opinie. Şi era suficient! Dacă ei ar fi fost incluşi, cititorii ar fi fost tentaţi să îi voteze, înjurându-i şi în acest fel pentru dezastrul pe care l-au provocat României.

Ar fi fost un “masacru” online al celor doi, nu un vot.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cristian Oprea 843 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.