Elena Udrea cere oficial sprijinul lui Traian Băsescu

Elena Udrea a fost desemnată, marți, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, de către Colegiul Naţional al partidului. Udrea a spus că este singura care îl poate bate pe Victor Ponta în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Singurul care a votat împotriva desemnării Elenei Udrea pentru cursa prezidenţială a fost europarlamentarul Cristian Preda.

”Au fost 10 ani de luptă, de loialitate, în care nu am abdicat în proiectul în care am intrat alături de Traian Băsescu. Am rămas în proiect și astăzi cred că merită să fie dus până la capăt pentru binele acestei țări. Pot să duc această luptă până la capăt mai mult decât bărbații care au intrat în competiție. România poate continua drumul reformelor”, a mai spus Udrea.

”Vom vorbi cu președintele și îi voi cere să mă susțină în cea mai grea competiție pe care o poate avea un om politic.”

”Vom putea să ne prezentăm optimiști în fața electoratului. România poate aduce acea schimbare în bine. E un moment greu în politica românească. Noiembrie 2014 va fi cel mai important moment politic și social în următorii 10 ani. Vom câștiga președinția României”, a declarat Udrea.

Decizia Colegiului Naţional al PMP vine după ce, luni, Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidențiale, a anunțat că va intra în cursa electorală ca independent și că nu va mai rămâne membru al PMP.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.