×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 25 iulie 2017, 17:34
EUR (€)
-0.0039 ↘
4.5617 RON
USD ($)
-0.0030 ↘
3.9136 RON
• • •
Elena Udrea, despre afișul electoral rupt din filme

Elena Udrea a comentat pentru pesurse.ro despre ideea apariţiei afișului PMP pentru cursa electorală.

După comentariile care sugerau că acest afiş ar fi inspirat dintr-un film cu vampiri, "The Twilight Saga Breaking Down", partea a II-a, Udrea îşi asumă ideea afirmând că, într-adevăr, a vrut să arate ca o copertă de film.

Întrebată ce vrea să sugereze afișul, deputatul PMP a explicat:

„Faptul că noi chiar suntem un partid diferit. Ați văzut că am avut o lansare în Centrul Vechi cu un flashmob, suntem partidul în blugi, am vrut să aratăm exact ceea ce suntem: energici, hotărâți, curajoși, diferiți și puși pe treabă. Adică oameni care, ok, n-om fi perfecți, dar cu bune și cu rele chiar vrem și putem să schimbăm lucrurile în țara asta. Am vrut să fie altceva”, a afirmat Elena Udrea pentru pesurse.ro.

„A fost pur și simplu ce am simțit eu că trebuie să fie, a fost o idee pe care am avut-o, mi s-a părut că asta este exact ce suntem noi: o echipă care vine cu energie. Și faptul că pășim cu dreptul a fost un detaliu. Ne-am gândit în fel și chip și eu m-am gândit că ăsta e cel mai bun slogan, că avem și sloganul secundar: Mișcarea aduce schimbarea, dar mi s-a părut că pentru ce este România în momentul acesta și faptul că tot timpul e ultima, penultima în toate clasamentele, sugestiv și relevant este să vină cineva care să poată să o ridice, o masă critică, pentru că un om singur nu poate.

Prima mea idee a fost să ținem harta sus pe brațe, Ridicăm România, dar nu încăpeam în afiș și atunci am vrut să sugerăm dinamism, mișcare, tinerețe, forță. și într-adevăr am vrut să arate cu un afiș de film . Actorii sunt alții și scenariul e altul”, a declarat deputatul PMP pentru pesurse.ro

Publicat Sâmbătă, 26 aprilie 2014
6284
 | 51
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
marc
+10
Unde va duceti fa?Mi se pare mie sau va indreptati hotarati spre Jilava?
Publicat Marţi, 29 aprilie 2014
+Răspunde
Csaba
+9
Fatuca n-a putut sa nu recunoasca lipsa de creativitate si idei, nu-i prima oara cind copiaza un afis (data trecuta a fost o sigla cu pretentii de brand al tarii), dar de cind purtatori de jeansi autentici sint purtatori de pantofi cu tocuri inalte care au un pret mult peste valoarea jeansilor? Daca virful de lance al partidului prezidential este un astfel de personaj cu probleme reale penale si mai ales a carui moralitate este mai mult decit indoielnica, atunci chiar ca stim ce fel de partid ne "sugerati" voi "dinamism, mișcare, tinerețe, forță" (traducerea:alunecosi si mincinosi cind trebuie sa dam socotela pentru furturile comise, cameleonici, azi sintem intr-un partid miine in altul, inca mai putem sa furam ca doar n-o sa iesim la pensie doar cu atit).
Publicat Marţi, 29 aprilie 2014
+Răspunde
db
+5
8 si 18, nici sustinatorii vostri reali nu vorbesc atat de gretos complimentator la adresa voastra si a demersului vostru politic, semn ca e o postare de-a voastra despre voi, cam cum v-ati dori voi sa va vada electoratul, versiunea optima. Cel putin 18 este sigur scris de o femeie, e o posibilitate foârte reala sa-l fi scris insasi dna Udrea, mai ales ca se stie ca face d-astea. Dar stiti vorba veche, a intarcat Balaia? Asta e, ulciorul nu merge de multe ori la apa!
Publicat Luni, 28 aprilie 2014
+Răspunde
adevarata atitudine
0
a celor ce ne conduc apare la pctul 10...IQ100
Publicat Duminică, 27 aprilie 2014
+Răspunde
corect, 8 , asa e
+5
" puteti face minuni pentru tara asta care a stat mereu in umbra marilor puteri occidentale !" cum ar fi miununea sa o treceti in umbra unei mari puteri orientale...IQ100
Publicat Duminică, 27 aprilie 2014
+Răspunde
aaaah, acum am vazut
+10
si afisul si sigla , si scrisul , si hainele, ca sa fie clar pentru oricine.. *editat* binata alb albastru, alb bleu, apare de trei ori , ba chiar si, secundar denumirea "blue -(jeans)-, ca sa nu zic marca cea mai cunoscuta Levi 'Stttt......mai lipsea doar steluta...europeana....ba , daca fortez putin, e si ea prezenta...sunt 6 oameni, sase colturi..atata tot diferenta, cele doua triunghiri echilaterale nu sunt egale (Urdea, Baclavonski si om.ul din dreapta formeaza un triunghi mai mare) si ambele au varfurile indreptate spre privitor (nu sunt decalate cu 60 de grade, ca in varianta de baza)........IQ100
Publicat Duminică, 27 aprilie 2014
+Răspunde
prospatura inedita 18
+10
admiratoarea nu s-a putut abtine si si-a laudat afisul....acum, ca il trecuram la cele vesnice pe Marquez...in Toamna patriarhului sau in Recur.sul la metoda , a lui Alejo Carpenter, ( am uitat, dar numai cine stie poate confunda), dictatorul batran punea sa ii fie aduse pubere sa isi faca mendrele nesanatoase. Cum omul era ramolit rau , garzile se duceau si vorbeau cu profesionistele din port, le luau, le faceau codite, le imbracau in uniforma si le machiau sa arate a adolescente....fetele, profesioniste profesioniste, dar tot aveau o teama cu ciudatul...garzile de corp le linisteau ca nu vor pati mari traume fizice intime, ci, cel mult o oarecare gr.eata, asa ca , pentru antrenament prealabil, la o adica puteau sa isi imagineze o leguma gen ceapa de primavara, dar vesteda....
Publicat Duminică, 27 aprilie 2014
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+11
Pai chestia cu afisul inspirat din filme cu vampiri chiar ca e nimerita ! Astia au supt singele "boborului" atitia ani si acum se dau "salvatorii natiei" ?!? Sictir, golanilor ! Sinteti PE-NI-BILI !
Publicat Duminică, 27 aprilie 2014
+Răspunde
pilar
+19
iar te faci de ras ca la PDL culcate mai bine
Publicat Sâmbătă, 26 aprilie 2014
+Răspunde
Daca era mai tinerica
+21
poate avea sanse acest afis sa sfarseasca prin cabinele de TIR. Dar asa... Hai, cheer up! Cand nu mai esti in productie, poti sa treci in management. Si in PMP tot un fel de peshte ai ajuns... ALOOOO, MORAVURILE !!!
Publicat Sâmbătă, 26 aprilie 2014
+Răspunde
Recomandate
Voluptatea lacrimii
Publicat acum 23 ore şi 23 minute
Concurs național de investiții stupide
Publicat acum 4 ore şi 17 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
13 articole/ Actualizat Miercuri, 12 iulie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
29 articole/ Actualizat acum o oră şi 44 minute
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
137 articole/ Actualizat Joi, 13 iulie 2017
Ilie Şerbănescu

După ce, venit la București, l-a pupat pe frunte pe dl Traian Băsescu, dl Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a mai făcut un cadou strict de tip colonial României.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 21 ore şi 52 minute