Elena Udrea despre Monica Macovei: Poate că practică voodoo înţepând cu andreaua păpuşi blonde

Elena Udrea a declarat că îi este greu să o înţeleagă pe fosta sa colegă de partid, Monica Macovei. „Are o obsesie pentru mine”, a spus Udrea într-un interviu pentru Evenimentul zilei. Ea a răspuns astfel atunci când a fost întrebată cum îşi explică declaraţia doamnei Monica Macovei: “Macoveismul este băsismul fără Udrea”?.

„Nu există nimic la doamna Macovei fără Elena Udrea. Monica Macovei are o obsesie pentru mine şi lucrul acesta a fost extrem de evident, mai ales în campania de la prezidenţiale unde, a intrat cu scopul de a lua din voturile care puteau veni la mine de la Traian Băsescu, a avut o singură ţintă în campanie – pe mine. Mi-a copiat acţiunile, ideile şi chiar şi sloganul”, a declarat Elena Udrea în interviul citat.

„Nu m-aş mira să aud că are acasă o cameră plină cu fotografii cu mine, ori că practică voodoo înţepând cu andreaua păpuşi blonde…”, a mai spus ea, adăugând că îi este „greu” să o înțeleagă pe Monica Macovei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.