Elena Udrea: Nu am nicio legătură cu afacerea Microsoft

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a afirmat miercuri seara, în cadrul unei conferințe de presă, că nu are nicio legătură cu dosarul Microsoft și că este supusă unor atacuri puternice în ultima perioadă, conform b1TV.

„Seria de atacuri la care sunt supusă în ultima perioadă, faptul că sunt acuzată fără argumente de lucruri cu care nu am nicio legătură, faptul că îmi este numele legat de cauze din ce în ce mai multe și dintre cele mai grave, arată că este un atac concertat. Este o strategie de campanie electorală, care are ca țintă electoratul Elenei Udrea”, a afirmat liderul PMP.

„Nu am nicio legătură cu afacerea Microsoft. Îmi pare rău că fostul meu soț (n.r. Dorin Cocoș) este astăzi în situația de a fi arestat preventiv în acest dosar. Afirm ferm – nu am nicio implicare în afacerea Microsoft”, a mai spus Elena Udrea.

”Cred că în favoarea celor doi candidați (Ponta și Iohannis, n.r.) au intrat și reprezentanți ai serviciilor secrete.Nu am fost ofițer acoperit, nu am butoane pe care sa le apese altcineva”, a mai spus Udrea citată de HotNews.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.