Elena Udrea și-a făcut și ea un comandament de iarnă

Ministresa Dezvoltării și a Turismului a avut vineri o revelație. Generată de Emil Boc, ce-i drept. Văzând că micuțul premier a înregistrat joi „succesuri” pe bandă rulantă în lupta cu nămeții, Udrea a pus și ea de un comandament de iarnă.

A făcut ea ce făcut și la început de weekend a anunțat victorioasă poporul român, pe Facebook, înființarea unui comandament de iarnă al ministerului pe care îl conduce, în colaborare cu Federația Patronatelor din Turism. „Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc au înfiinţat un comandament de iarnă prin care acordă mese gratuite şi sprijin persoanelor rămase blocate din cauza viscolului şi care sunt aproape de structurile de primire turistică. De această iniţiativă au beneficiat deja 44 de persoane în ultimele 24 de ore. Mă bucur că şi MDRT a reuşit să se mobilizeze şi să contribuie la gestionarea acestei situaţii de urgenţă. Linia verde deschisă cu această ocazie, 0800.86.82.82, va rămâne operabilă şi în continuare pentru cei care se află într-o situaţie dificilă din cauza viscolului”  scrie pe pagina personală de Facebook pupila favorită a lui Traian Băsescu.

După mutarea asta, e de așteptat să o vedem și pe Udrea cu lopățica în mână la deszăpezire și împărțind ceai fierbinte tiriștilor blocați pe Centura Capitalei. Sau, de ce nu, inventivă cum o știm, să încalece un excavator și să se așeze în fruntea „flotilei” de utilaje de deszpăzire puse la dispoziție de bunul ei prieten, ghinărarul Gabi Oprea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.