Elena Udrea şi Roberta Anastase, invitate la petrecerea lui Carol Ferdinand

Miniştrii Elena Udrea şi Adriean Videanu, preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, prinţesa Brianna Caragea şi designerul Cătălin Botezatu s-au numărat printre invitaţii la petrecerea de botez al lui Carol Ferdinand, fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia.

După slujba religioasă, care a avut loc la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, părinţii au invitat oaspeţii la petrecere, care a avut loc într-un hotel din centrul Bucureştiului.

Alături de naşi, printre invitaţi s-au numărat prinţesa Brianna Caragea, Cătălin Botezatu, miniştrii Adrian Videanu şi Elena Udrea şi şefa Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, relatează stirileprotv.ro.

Cântăreţi precum Gheorghe Zamfir, Gheorghe Turda, Elena Merişoreanu sau Ştefania Rareş au ţinut, de asemenea, să facă urări micului Carol Ferdinand. Petrecerea, care a avut sute de invitaţi, a ţinut trei ore.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.