Elena Udrea vrea voturi de la fanii Biancăi Drăguşanu şi Simonei Sensual

Cine era curios să afle marţi noaptea de ce a divorţat Bogdan Stelea, sau cu ce blondă a fost într-un club Victor Slav, sau dacă se mai ceartă Florin Salam cu partenera sa, nu a avut această şansă la KanalD la „Wowbiz”. Pentru că în studio a fost o „altă blondă” (de regulă nu trece o săptămână fără blonde în platou) dintr-un alt tip de showbiz: Elena Udrea. Ea nu a mai venit să dea cu mopul sau să împacheteze sarmale ca în emisiunile pentru gospodinele cu drept de vot de la Realitatea TV a lui Vântu din 2008.

A venit să le facă concurenţă „vedetelor” care apar la acest tip de emisiune, şi evident pentru a câştiga bunăvoinţa (voturile) telespectatorilor fideli ai Biancăi Drăguşanu, ai Vicăi Blochina, ai Simonei Senzual şi ai altora din aceeaşi categorie. Şi acum a trecut la „next level”. A dansat împreună cu două animatoare – nu şi la bară, asta probabil dacă va merge la Capatos – şi a depănat „amintiri” cu moderatorii. Evident a avut şi o ţinută specifică celorlalte blonde pe care le concura. Acum nu ştim dacă şi câte voturi va obţine Elena Udrea participând la emisiuni unde de „pipiţe”. Cu siguranţă însă, vecinii ei din blocul (muncitoresc) în care a (mai) stat la Roman în timpul campaniei electorale din decembrie 2012 şi sătenii din comuna Ion Creangă nu o vor mai vota.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Andreea Cristescu 134 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.