Elita profesiei contabile mondiale își dă întâlnire la București

Reprezentanți la cel mai înalt nivel din 20 de state, inclusiv România, se reunesc la București, în perioada 23-24 septembrie 2016, la cea de-a XXI-a ediție a Congresului Profesiei Contabile din România, eveniment devenit deja o tradiție, desfășurat sub egida unuia dintre cele mai influente organisme profesionale din sud-estul Europei – Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR). La eveniment participă reprezentanți ai organismelor profesionale din domeniul financiar-contabil, ai instituțiilor publice, precum și specialiști în domenii conexe și numeroși antreprenori. Evenimentul, de referință la nivel internațional și cu o tradiție ce datează din anul 1923, va fi găzduit de Sala Atlas a Hotelului Radisson Blu din București.

Tema Congresului – „Profesia contabilă în era digitală. Provocări și oportunități”, în concordanță cu lumea tehnologizată în care trăim, aduce în atenția tuturor necesitatea îmbrățișării de către profesioniștii contabili a metodelor inovatoare de lucru, pentru a deveni tot mai relevanți într-o lume în perpetuă schimbare. Rolurile și competențele profesioniștilor contabili, factori-cheie ai dezvoltării antreprenoriatului, impun accesul la toate avantajele pe care tehnologia informației le oferă. Continuând tradiţia organizării de evenimente profesionale de referinţă pentru spaţiul naţional, regional şi internaţional, CECCAR îşi propune tratarea acestor preocupări pe parcursul lucrărilor ediţiei din acest an a Congresului, care marchează și împlinirea a 95 de ani de la înființarea organismului profesional și la care vor participa peste 500 de specialişti. Dintre numele importante care vor fi prezente la Congresul Profesiei Contabile din România amintim pe Olivia Kirtley (mesaj video) – Președinte Federația Internațională a Contabililor (IFAC), Petr Kriz – Președinte Federația Experților Contabili Europeni (FEE), Brian McEnery – Președinte ACCA, Alexandre Makaronidis – Președinte Grupul Operativ EPSAS, Comisia Europeană – Eurostat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.