Emil Boc, mâna dreaptă a lui Victor Ponta

Guvernul Ponta a stabilit, deja, că decizia Guvernului Boc de a permite să se facă o angajare în sistemul bugetar numai acolo unde se eliberează şapte posturi rămâne valabilă.

La fel ca Guvernul Boc, Guvernul Ponta nu are niciun plan de redresare economică a ţării.

La fel ca Guvernul Boc, principala preocupare a Guvernului Ponta este aceea de a-şi plasa oamenii în posturile cheie din administraţia centrală şi locală.

Guvernul Ponta nu dă semne că ar vrea şi ar putea să schimbe vreo virgulă din înţelegerea dintre Guvernul Boc şi Fondul Monetar Internaţional.

Guvernul Ponta se bucură de sprijinul minorităţilor naţionale, altele decât cea maghiară, aşa cum s-a bucurat Guvernul Boc.

La fel ca Guvernul Boc, Guvernul Ponta vrea să aducă UDMR-ul la guvernare.

Generalul trădător Gabriel Oprea ar putea fi ministru al Apărării, funcţie pe care a deţinut-o şi pe vremea Guvernului Boc.

Guvernul Ponta vrea să înfiinţeze două posturi de vicepremier. Ar fi păcat ca Guvernul Ponta să nu profite de experienţa acumulată de Emil Boc pe vremea când se afla la şefia Guvernului Boc şi să nu-i încredinţeze acestuia una din cele două funcţii de vicepremier. Totodată, readucerea domnului Boc la Palatul Victoria ar face coabitarea dintre premierul Ponta şi preşedintele Băsescu mult mai uşoară, spre liniştea României şi spre mulţumirea Europei şi a Statelor Unite ale Americii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.