Emilia Şercan: Se încearcă scoaterea mea definitivă din presă

După acuzațiile că și-ar fi plagiat lucrarea de licență din 2003, de la Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării şi Jurnalism, Sibiu, Emilia Șercan a reacționat.

Jurnalista susține că acuzațiile au fost lansate pentru ca ea să fie scoasă din presă, în condiţiile în care ea pregătea dezvăluiri despre fostul director SRI, George Maior, dar și șefi de la vârful SRI.

Emilia Șercan este cea care semnalat că lucrările de doctorat ale mai multe persoane de la vârful statului sunt plagiate, printre acestea, cea a lui Gabriel Oprea sau cea a lui Petre Tobă.

Emilia Șercan susţine, de altfel, că atât contul său de mail cât și pagina de Facebook au fost sparte.

Un document postat vineri de Turnul Sfatului susține că jurnalista Emilia Șercan și-a plagiat lucrarea de licență din cărți ale Monicăi Macovei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.