Eugen Nicolăescu acuză PSD de ipocrizie

Continuă scandalul între PNL şi PSD pe tema legii prevenţiei în sănătate. Fostul ministru al sănătăţii Eugen Nicolăescu îi acuză pe social-democraţi de ipocrizie şi le aminteşte acestora că PSD nu a făcut nicio observaţie atunci când proiectul a fost înaintat grupurilor parlamentare. De partea cealalată, Liviu Dragnea a catalogat iniţiativa drept una îngrozitoare şi le-a cerut aleşilor PSD să îşi retragă semnăturile date pe legea prevenţiei, informeză B1 TV.

”Sunt de-a dreptul stupefiat de declarațiile ipocrite ale liderilor PSD. E mizerie asta, nu e politică pentru că atunci când vorbești de oameni trebuie să fii responsabil.

Proiectul de lege a fost făcut în toamna anului trecut. Înainte de a fi depus, a fost înaintat tuturor grupurilor parlamentare să încercam să îi convingem să fie partenerii noștri la acest proiect de lege. De la PSD, unde a stat două săptămâni proiectul de lege pe tema asta, nu a venit nicio obsevație”, a afirmat Nicolăescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.