Evaluarea lui Hagi după meciul cu Gaz Metan Mediaş

Tehnicianul Gheorghe Hagi s-a declarat mulţumit de victoria echipei FC Viitorul în meciul cu Gaz Metan Mediaş, apreciind că jucătorii săi au făcut un meci bun de la început până la final, informează dolce-sport.ro.

„E începutul de campionat, meci acasă, trebuia să începem cu dreptul. Am făcut un meci bun de la început, până la sfârşit. Sunt mulţumit pe deplin. Toate meciurile sunt grele, campionnatul o să fie greu. Vom avea un meci frumos cu CFR Cluj, ne respectăm, o să vedem cine va câştiga, îl întâlnesc pe Dan Petrescu. Se apropie şi preliminariile, nu avem cum să nu ne gândim la asta. Am crescut şi noi, am căpătat experienţă, ne jucăm şansa”, a declarat Hagi.

De partea cealaltă, Cristian Pustai a apreciat că victoria Viitorului nu poate fi pusă la îndoială: „Ne aşteaptă un campionat foarte greu. Astea sunt condiţiile, ne-au plecat mulţi jucători. Nu putem pune sub semnul întrebării victoria celor de la Viitorul. Buziuc a avut trei ocazii foarte mari. În prima repriză s-a jucat meciul, s-au distanţat cu acel gol din lovitură liberă şi n-am mai avut ce face”.

Campioana FC Viitorul a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii I, după ce s-a impus, luni, pe teren propriu, scor 3-0 (2-0), cu echipa Gaz Metan Mediaş.

Golurile au fost marcate de Chiţu ’31, Ganea ’36 şi Ţucudean ’62.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.