Evenimentele de importanţă planetară găzduite de SRI

Întâlniri de pomină în care se stabilea viitorul ţării au avut loc între şefi SRI, judecători, procurori şi politicieni, conform b1TV. Jurnalistul Dan Andronic de la Evenimentul Zilei a povestit despre chermezele la care participau Liviu Dragnea, George Maior, Sebastian Ghiță, Laura Codruța Kovesi, Horia Georgescu, fostul șef al Fiscului, și mulți alții.

Tenisul era doar una dintre modalitățile prin care se socializa. Potrivit EVZ, în unele perioade de timp, chiar săptămânal, se organizau partide la dublu la care participau: George Maior, Florian Coldea, Victor Ponta (pe atunci premier), Gabriel Oprea, Liviu Dragnea (vicepremier), Vasile Dîncu.

Fostul șef ANI Horia Georgescu a confirmat deja că a participat la mai multe evenimente private ale SRI.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.