Examen pentru postul de administrator de bloc, în sectorul 6

Începând de mâine se va desfăşura sesiunea de examinare, la sediul Primăriei Sectorului 6, pentru bucureştenii care doresc să obţină calitatea de administrator de imobile. Examenul constă în două probe: proba scrisă (eliminatorie) şi proba orală. Examenele vor începe la ora 10.30, la sediul Primăriei Sectorului 6, iar cei 22 de candidaţii vor avea la dispoziţie două ore pentru rezolvarea testelor grilă. Candidaţii care obţin minimum 70 puncte vor susţine, automat, proba orală. Contestaţiile se depun în ziua imediat următoare examenului până la ora 14.00.

Persoanele care deţin titlul de doctor şi doctor docent în economie, finanţe sau contabilitate sunt atestate de către Primarul Sectorului 6, la cerere, fără examinare, cu îndeplinirea condiţiilor prevăzute în anexa nr. 2 din HCL nr. 11/2009, modificată şi completată. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.