Execuție în stil mafiot

Un cuplu a fost împușcat mortal în capitala Rusiei. Dubla crimă a avut loc pe o stradă din Moscova, iar anchetatorii iau în calcul ipoteza unui crime din răzbunare a concurenților celor doi, relatează Unimedia.info, citând life.ru.

Cel puțin doi agresori ar fi acționat. Aceștia au așteptat până când cuplul parca mașina și i-au împușcat de aproape pe cei doi. După aceea, criminalii au fugit într-o mașină de culoare albă.

Andrei Komisarov, bărbatul asasinat, a fost un inginer de succes la o companie de construcții importantă din Rusia, Renaissance Construction. Ulterior, acesta și-a dat demisia pentru a începe o afacere pe cont propriu. Acesta se ocupa cu renovarea și construcția de clădiri, dar și comerializarea materialelor de construcții.
Bărbatul lucra alături de soție, Larisa Tarnavskaia, despre care sursa citată scrie că avea cetățenia Republicii Moldova.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.