Explicația lui Tăriceanu despre vizita cu peripeții (Video)

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a respins joi informațiile vehiculate în spațiul public potrivit cărora nu a stat la coadă pentru a vizita Muzeul Mineritului din Roșia Montană, precizând că a nu a intrat în muzeu înaintea altcuiva, ci odată cu grupul din care făcea parte.

„Am constatat că în spațiul public a fost propagat un filmuleț în care apar la terminarea vizitei pe care am făcut-o la muzeu. Pentru a oferi informații corecte și în speranța că nicio publicație nu va folosi filmulețul pentru a răspândi informații false, vreau să fac o serie de precizări. Muzeul se vizitează în grupuri de persoane. Numărul persoanelor este stabilit de organizatori și de reprezentanții muzeului. Astfel că am așteptat și noi, împreună cu ceilalți turiști, pentru ca grupul precedent să termine vizita, înainte de a începe turul grupului din care am făcut parte. Așadar, am vizitat muzeul odată cu grupul din care făceam parte, nu înaintea altcuiva”, a scris Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu a fost apostrofat de către vizitatori ai Muzeului Mineritului din Roşia Montană care i-au reproşat că a intrat în muzeu peste rând. La ieşirea din muzeu, Tăriceanu, alături de care era şi Daniel Chiţoiu, fostul ministru al Economiei, a fost întâmpinat de vociferări al acestora.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.