Explicaţia trădării „domnului general” Oprea, ascunsă în sertarul lui Kovesi

Articolul Iată explicaţia trădării „domnului general”-Secretul lui Gabriel Oprea este în fişetul lui Kovesi: „Dosarul 293/P/2014” a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

UNFORGIVEN
+1
Nu domnilor, nimic nu e intamplator si metodologia asta a dosarelor DNA nu tine de „The X-Files”. Toate aceste evenimente de neinteles pentru noi, urmeaza o „Procedure” bine elaborata si experimentata in schimbari de guverne si de trasee iare, in mai multe tari de pe toate continentele, intreprinse de organizatii profesioniste. Sa pomenim la noi doar castigarea alegerilor peste noapte de catre basescu, erata la Referendum, 20 % voturi in plus pentru johannis in turul 2 nejustificate nici macar de cozile meserias filmate la ambasade, tradarea electoratului de catre antonescu si fortarea ruperii USL prin „proiectul johannis” identic cu”proiectul MRU” al gen. Oprea pentru ruperea majoritatii actuale, militarizarea asta care ni se baga sub nas, de la pensiile lui dogaru, scutul si tancurile, pana la ziua drapelului, ei bine toate astea sunt prea „pro” ca sa fie doar coincidente. A fost doar o mica eroare de timing intre motiunea de cenzura si propunerea de la SIE, sau nu a ajuns la timp „password”. PS: Noi nu contam, nici ca si „collateral damage” !!!
Publicat acum 31 minute
+Răspunde
@Rc
+1
… tocmai, eu gandesc , nu postez ca altii pe trei copeici….
Publicat acum 31 minute
+Răspunde
LUCIAN
+13
Poate numai o micita parte la cate abuzuri are facute GHENERALUL semi-analfabet , bine a spus MIRON COZMA me-ai fost pres si acum esti GHENERAL , prin tradare si linsul in lui BA-SECU peste tot . Sa nu omitem cine WOOODREA Doct in stiinte militare ..?? LA PUSCARIE CU LINGAUL SEMI-ANALFABET ..
Publicat acum 3 ore şi 2 minute
+Răspunde
joe limonada
+10
Pai daca e asa,alegerile nu mai au nici un rost,cu dosarele sub tejghea ,cei alesi sunt cei care „trebuie”.A disparut Ceasca si a ramas tac-su …..
Publicat acum 3 ore şi 26 minute
+Răspunde
Florin S.
+10
1. Art. de fata il aduce in fata pe gen. oprea cu acest dosar. Sa vedem daca va avea urmari. 2.Sper ca reactivarile unor cadre militare si aparitia unor posturi noi pt. acestia si poate si altii ,sa nu semene cu reactivarea gen.militaru,din anul 1990 si punerea lui in fruntea armatei. Chiar as vrea sa fie o utopie,din partea mea.Intentionat am scris numele proprii de mai sus cu litera mica. 3.Nu cred ca presedintele tarii a riscat sa puna la sefia acestui serviciu titrat o persoana cel putin controversata,din dorinta de a se razbuna pe ponta. Numirea asta, parca a fost impusa de undeva din spatiul cosmic,dar daca a fost dorinta presedintelui, va pierde din electoratul care nu il agreeaza pe acest mru, istoric,bursier, ministru,sef serviciu, prim ministru, fan kobe si desigur politician cu o mare capacitate sa suporte atatea functii,asta da conditie fizica.,,Bravo” 4.Finalul articolului ,dupa parerea mea il spala pe presedinte pt. numirea aceasta.
Publicat acum 3 ore şi 47 minute
+Răspunde
Grig Focu @ Florin S.
0
Concise si corecte observatiile d-vstra.Nu este singura situatie,le vom stii de fiecare data cand” cei de sus(masonii)” vor sa obtina ceva.
Publicat acum 40 minute
+Răspunde

Berbec la protap

+26
Daca faptele sunt reale, atunci nu numai Oprea trebuie sa suporte consecintele ci si: Kovesi (pentru manipulare si favorizarea infractorului), Iohannis (pentru ca aplica santajul, idem ca si Basescu) si „turma de parlamentari unpr” care nu judeca si nu voteaza potrivit constiintei proprii ci la ordinul sefului de partid. Halal politicieni avem, demni de Caragiale, care ar avea „materie prima” pentru alte doua secole ! La zdup cu toti cei mai sus nominalizati !
Publicat acum 5 ore şi 13 minute
+Răspunde
IQ100 @ Berbec la protap
+2
‘Turma de parlamentari… care nu judeca si nu voteaza potrivit constiintei proprii ci la ordinul sefului de partid. ” Si ce sef…
Publicat acum 2 ore şi 42 minute
+Răspunde
escu
+17
În concluzie, se deschide o nouă eră a dosarelor. Deci, Poanta a avut dreptate, cea ce înseamnă că știa de dosarul lui Oprea, de a afirmat că Guvernul va fi schimbat de DNA și nu de moțiuni de cenzură sau alte forme legale/constituționale. Oprea și al său UNPR vor fi pe post de udemereu, formațiunea care va face și desface guverne. Să ne amintim cum, în mod surprinzător, ANI nu a mai constatat incompatiblitățile lui Oprea? El devine din nou reevaluat, și prin asta șantajat, ca pe vremea lui Băsescu.
Publicat acum 6 ore şi 11 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.