(VIDEO) Explicaţii halucinante, după fuga premierului

Florin Cîțu nu a fugit de întrebările reporterilor, ci a considerat că afirmațiile sale nu sunt de interes pentru jurnaliști, transmite Guvernul, după ce premierul și-a luat tălășița dintr-o conferință de presă, când era întrebat de jurnaliști despre ce alianțe poate face PNL.

„Facem precizarea că premierul Florin Cîțu a întrerupt declarația de presă desfășurată la Palatul Parlamentului, considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști. Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere față de reprezentanții mass-media”, transmite Executivul.

Cîțu a cedat și a plecat dintr-o conferință de presă, deranjat de întrebările ziariștilor despre ce alianțe poate face PNL.

„Mulțumesc mult de tot, nu putem să discutăm în acest stil”, a spus Cîțu și a plecat din fața ziariștilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

21 de Comentarii

 1. Elicopterul matule!!!!
  Exact la fel face de săptămâni bune și robinet bideu, u ul din stăpânii trădătorilor astia!
  Sa va ia dracu pe toți de fasciști trădători, unul dacă sparge un geam și se dezlănțuie iadul care va matur la cata URA a strans lumea contra voastră! ?

 2. Românii au o vorbă veche din bătrâni: „Prostul daca nu e și fudul, nu e prost destul”
  Mă întreb oare de ce!?

 3. Marioneta Tembela a Fanariotului de la Cotroceni fuge de Presa ca Dracul de Tamaie.
  Vasilica este Tembelul de Serviciu care Grabeste Debarcarea Fanariotului Criminal Klaus Iohannis.
  Pina si Ursula a inteles de ce CIA il vrea inapoi pe Florian Coldea care, stie foarte bine ce are de facut cu Fanariotul Criminal de la Cotroceni.

 4. Prea multe conferinte de presa!Mai rarut e mai dragut In Romania toata lumea e ziarista,toata lumea intreaba, nimeni nu raspunde..Intr-un cuvant poolime prostocrata
  Vorba poetului :”Azi ce facem,ca noi nu stim ..”

 5. A trecut caviarul și-a venit coșmarul. Își dă seama că este un paria, un ratat. Nu e atât de încrezător pe cat vrea să pară. In tainitele cele mai ascunse ale ființei sale netrebnice suna un clopoțel de alarma. Calvarul! SuperZmeus are zacusca in nadragi. Se teme că cineva l-ar putea otrăvi in somn, după o porție zdravănă de marihuana. Frica îl gatue. Știe că va plăti cu propria pile. De aia, evoca un rac lovit de moarte care-și agita cleștii.

 6. Mîțu-Cîțu a fugit pentru simplul motiv că nu primise indicații prețioase despre ce trebuie să răspundă.
  În ceea ce privește plecarea ăstora de la putere… nu este suficient doar să plece… ei trebuie judecați și condamnați pentru trădare națională, pentru conspirație împotriva poporului român și a statului numit România, pentru crime împotriva umanității…
  Să mai adaug că trebuie judecați și condamnați pentru distrugerea economiei românești și aservirea ei unor puteri străine???
  Să mai adaug că trebuie confiscate toate bunurile mobile și imobile ale acestor trădători de neam și țară???
  Să mai adaug că trebuie făcut un audit complet și complex asupra tuturor falselor privatizări în care așa zișii cumpăratori nu și-au respectat obligațiile contractuale???
  Să mai adaug că toate aceste false privatizări trebuie anulate și tot ce s-a vîndut pe nimic să reintre în proprietatea statului Român???
  Sunt multe de făcut dar nu văd pe nimeni care are pîrghii de putere în România, cu voință de a face toate acestea. Aude armata română??? sau bagă capu-n nisip ca struțu???

 7. Pai…i-a iesit porumbelul din gura….tot ce spune el nu prezinta interes !

 8. Superman s-a retras când a simțit că cineva a adus la conferința de presă de la Daily Planet, Kryptonită ! După o scurtă ședere acasă în Smallville-Kansas unde se va întâlni cu iubita din liceu, Dorothy Gale discipol preferat al Vrăjitorului din Oz, Kal-El se va întoarce cu puteri noi și își va nimici dujmanii.

  ,,Aveți puțină încredere. Este o chestie la care țin foarte mult. Nu o să mai aveți de ce să ieșiți. Vă spun eu că… punem pariu că nu o să mai ieșiți. Până anul viitor nu o să mai aveți niciun motiv să ieșiți, a spus super premierul unui protestatar nemulțumit la centrul de vaccinare cu anti-kryptonită deschis în Piața Libertății din Baia Mare.”

 9. Va inchipuiti, daca individul fuge de jurnalistii dintro institutie publica pazita, cand va da ochii cu cetatenii, daca iese pe strada, intra la 380w in goana! Asta inseamba sa fii flotant intro functie ca individ nedemn, care, in loc sa servesti tara si cetatenii pe care, chipurile ii consideri conationali, esti in slujba oricaror organisme si organizatii straineze dar autoplatit gras din bugetul statului de care iti bati joc! Citule, bumerangul e langa tine! Apropo, au gasit jurnalistii satul in care s-a nascut in Romania, poate be trezim ca a lui consiarta e o fustoasa creata cu radacini in gena turnuletelor de langa Rebricea si Socola Iasi. E ceva timp de cand intuiesc asta.

 10. Dacă nu știa că dacă vrei să-l termini pe cineva întâi îl faci marți șef de partid, talangă inutilă într-o coaliție, la gâtul de prim ministru, după care peste o săptămână pui de o moțiune să dea cu el de pâmânt. Se simțea inferior față de cei doi vice de la USR și UDMR care erau și șefi de partid? Cine l-a prostit pe domnul Câțu cu “echipa câștigătoare” scoțându-l din banca lui și l-a făcut să intre în conflict cu USR, profesioniștii scandalurilor de stradă, al poreclelor și înjurăturilor tipice persoane lașe și fără caracter de mult i-o coace.

 11. A început din nou să clacheze ca și la finele anului trecut când cu prim ministeriatul post Orban a fugit din parlament cu 10 minute înainte de începerea ședinței comune de validare?

 12. Domne, si voi aveti prea mari pretentii ! Am impresia ca-l confundati pe retardatul asta de Valcea cu vre-un Cicero sau Demostene ! Omu’ si-a facut datoria, a bolborosit timp de trei minute si a reusit sa lege doua „fraze” de cinci cuvinte, cu subiect si predicat, gata !

 13. Vijulie, insipida si incolora, ok, dar inodora ?!? … Poate doar Citu, care are narile grav afectate (…), sa nu simta vreun miros in apropierea ei …

 14. Credea ca o „liniutza” in plus îl va face „super-catu” in fata presei!

  Cum sa raspunda? El?
  Nu este clar ca efectul trecuse, din cauza emotiei ca va lua iar 4 (patru)?
  „Mai trebuia una injectata?” , asta trebuia sa fie intrebarea presei!
  Da,superman racolat cu santaj de puscarie in SUA, esti tare … sau pe dracu’ direct, esti cu creierul varza, cu leziuni definitive!
  Du-te invartindu-te, sa nu ne distrugi viitorul!

 15. S-o dus prostu’, s-o dus… că nu ştia răspunsu’…Sufleuru’ o lipsât din post… Doamne-Dumnezeul nostru, îndură-te de noi şi ne scapă de ghiavolii ăştia scârbavnici şi de Tătucul lor Suprem, ori ne învață cum să ne scăpăm singuri de ei… Trimite-i Doamne la casa lor drăcească, în scăldătoarea iadului şi frige-i Doamne la proțap în focul iadului, acum şi in vecii-vecilor!

 16. Pai Catu a plecat ca sa-l lase pè Flutur sa scrie cu oile pe dealuri! O gasca de banditi!

 17. Românii au simțul UMORULUI si râd când li se livrează prostii..păcat ca tot râzând a inconștiență, merge cu capul în zid, la disoluție…alogenii n-au umor..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.