Fă Revelionul în costum de baie în cel mai mare aqua park din vestul ţării!

Cei 250 de turişti care vor ajunge în noaptea dintre ani în aqua park-ul din complexul Arsenal Park de la Orăştie, deţinut de fraţii Cristescu, vor petrece Revelionul în costum de baie, la piscină.

Turiştii vor intra în AquaPark Arsenal în seara de Revelion la ora 20, vor lăsa hainele la garderobă şi vor rămâne în costume de baie. Li se vor da brăţări şi prosoape şi vor petrece până în zori. Aceştia vor avea la dispoziţie un open bar şi un candy bar, iar meniul de mâncare va fi de tipul Finger Food Buffet. Nu vor lipsi jocurile de lumini, iar muzica va fi asigurată de un DJ. Trecerea în Noul An va fi marcată cu un spectacol de artificii.

„Oamenii vor petrece Revelionul în costume de baie, în piscină sau pe tobogane, ca şi cum ar fi vara la mare. Am vrut să venim cu o alternativă la Revelioanele clasice, petrecute la masă, în restaurant. Jumătate din cele 250 de locuri disponibile au fost deja rezervate cu o lună şi jumătate înainte de Revelion şi estimăm că cel târziu până la finalul lunii decembrie se vor ocupa toate. Cei care au cumpărat sunt cupluri tinere, sub 40 de ani, din Timişoara, Cluj şi Sibiu”, a declarat Sebastian Antal, directorul general al complexului Arsenal Park.

Pentru rezervări early booking (până în 1 decembrie 2016), tariful este de 250 lei/persoană pentru petrecerea de Revelion, respectiv de 129 de euro/sejur/persoană în cazul în care se optează pentru un pachet complet. Pachetul complet include două nopţi de cazare în cameră dublă Ofiţer/Tun/TAB (din 31 decembrie până în 2 ianuarie), cu brunch în data de 1 ianuarie 2017 şi mic dejun în data de 2 ianuarie, precum şi acces la patinoar, sala de jocuri, treasure hunt şi skatepark. Pentru cei care plătesc Revelionul până în 28 decembrie, preţul va urca la 290 de lei, iar cei care achită în ultimul moment vor plăti 320 de lei.

Centrul SPA şi sala multifuncţională, denumite împreună AquaPark Arsenal, includ trei zone distincte: SunWaves, Inner Bliss şi Belvedere Lounge&Terasă. SunWaves este partea de exterior, care include 4 bazine (agrement, înot, de copii, respectiv pentru tobogane), 6 tobogane şi un bar exterior. Inner Bliss reprezintă zona de interior, cu tobogane, 4 bazine (pentru copii, de relaxare cu râul leneş şi cu porţiuni cu hidromasaj, cu apă rece, respectiv pentru tobogane), 3 saune şi un bar. Priveliştea este elementul principal al zonei Belvedere Lounge&Terasă. Acest spaţiu include 2 terase, un bar, un lounge şi o cadă cu hidromasaj. Adâncimea bazinelor pentru copii este de 40 -80 cm, iar a celorlalte bazine de 1,2m. Temperatura apei este setată în permanenţă la 29-32 de grade Celsius.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.