×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 28 aprilie 2017, 15:15
EUR (€)
+0.0044 ↗
4.5333 RON
USD ($)
-0.0112 ↘
4.1453 RON
• • •
Prezidențialele din SUA
FBI, pe urmele Guvernului rus

Șeful FBI, James Comey, a confirmat luni, că agenția anchetează posibila implicare a Guvernului rus în alegerile prezidențiale din noiembrie din SUA, inclusiv eventualele legături dintre Moscova și echipa de campanie a președintelui Donald Trump, anunță presa străină.

James Comey a spus, în cadrul unei audieri în Congresul SUA, că ancheta "include verificarea unor legături de orice natură între persoane asociate campaniei lui Trump și Guvernul din Rusia, precum și posibilitatea de a fi existat o coordonare între campanie și eforturile părții ruse".

"Întrucât este o anchetă în derulare, iar elementele sunt secrete, nu pot da mai multe detalii despre ce facem și despre ce persoane fac obiectul verificărilor", a precizat directorul FBI.

De regulă, FBI nici nu confirmă, nici nu discută anchetele în desfășurare.

(I.R.)Publicat Luni, 20 martie 2017
940
 | 0
 | 7
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
dan
+3
Imi este nespusa frica ca FBI va aresta guvernul rus. Le sugerez sa apeleze la Codruta sa le faca niste dosare pe baza de denunturi, Putin despre Medvedev si invers, de sta mata in coada. Asa o sa facem ordine in Rusia, iar noi vom aduce tezaurul inapoi, ca sa poata fi retrocedat fostilor proprietari afectati de nationalizarea din 1947. FBI nu te lasa, Codruta e in coasta ta !
Publicat Marţi, 21 martie 2017
+Răspunde
Seamana cu ancheta ilegala a DNA
+11
Asta seamana cu ancheta ilegala a DNA pe ordonanta 13. Sistemul joaca la intimidare, sa impiedice alesii sa guverneze. Dar cand s-or umfla judecatorii la ei, o s-o dea cotita, ca DNA.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
JE SUIS RARINCA
+16
Gasca Sorosista-Clintonista nu se lasa.!!??Vor sa-l infunde pe Trump cu orice pret cu diversiuni mizerabile de ultima speta pt.mintea imbecila alui Sierra.. Nasty..Mischa..Lili si altor aratari aidoma astora.!! Pai cum poti veni cu asemena mizerii diversioniste in public, cand tu Obama-Soros si Clintoreaso ati fost la putere cel putin 10 ani de zile consecutiv. Cand toata presa audio-video a fost cu voi, cand tot FBI si CIA a fost cu voi in acesti ani, hodoronc tronc acum ati gasit tapul ispasitor , Trump si Rusii. Asta numai un dobitoc rezisTent poate crede asa ceva.!!Daca aceste informatii erau reale bietul Trump era rastignit mai abitir decat Isus Cristos pe cruce in timpul campaniei electorale. Dupa ce po[porul American a dat cu voi de pamant, acum vreti sa dati vina pe Rusi , implicit pe Trump cum astia au fost pe mana pentru a castiga alegerile. Nu tine golanilor.!!Incercati altceva mai credibil. Oricum Trump in curand va scoate la iveala toate golaniile si talhariile savarsite de gasca reasa. De asta sa fiti siguri.!! Stelu
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
shokotanu
+14
In curind vom vedea tot guvernul rus arestat de FBI! Daca nu pot eu ii sfatuiesc sa apeleze la camila noastra cu DNA -ul ei.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Mischa
+11
Oare cati febeisti sunt agenti FSB?
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
lunetistu @ Mischa
+8
Dar : CIA . BND , DSS , MOSAD , AVO , SY..... ?!
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Sierra
-18
Sa inceapa cu propagandistii rusi de pe cotidianul.ro, posteaza numai aberatii pro coruptie si pro destabilizare a Romaniei.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Recomandate
Vai de capul liberalilor!
Publicat acum 21 ore şi 4 minute
Când cecenii fac legea în Budapesta
Publicat acum 21 ore şi 43 minute
Suntem aproape de catastrofă
Publicat acum 6 ore şi 30 minute
Ilie Năstase își cere scuze, dar...
Publicat acum 4 ore şi 51 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Tragedia din Retezat
10 articole/ Actualizat acum 21 ore şi 25 minute
alarm off
Cronica din Berceni
6 articole/ Actualizat Miercuri, 19 aprilie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
10 articole/ Actualizat Joi, 20 aprilie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
111 articole/ Actualizat Joi, 27 aprilie 2017
Ioan Buduca

6 spre 7 decembrie 2009. O noapte de pomină. Nu ştim ce era acasă la Vîntu, dar am aflat ce era acasă la generalul Gabriel Oprea, un simplu parlamentar la ora aceea.

Ioan BuducaPublicat acum 19 ore şi 52 minute