×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 20:34
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
Prezidențialele din SUA
FBI, pe urmele Guvernului rus

Șeful FBI, James Comey, a confirmat luni, că agenția anchetează posibila implicare a Guvernului rus în alegerile prezidențiale din noiembrie din SUA, inclusiv eventualele legături dintre Moscova și echipa de campanie a președintelui Donald Trump, anunță presa străină.

James Comey a spus, în cadrul unei audieri în Congresul SUA, că ancheta "include verificarea unor legături de orice natură între persoane asociate campaniei lui Trump și Guvernul din Rusia, precum și posibilitatea de a fi existat o coordonare între campanie și eforturile părții ruse".

"Întrucât este o anchetă în derulare, iar elementele sunt secrete, nu pot da mai multe detalii despre ce facem și despre ce persoane fac obiectul verificărilor", a precizat directorul FBI.

De regulă, FBI nici nu confirmă, nici nu discută anchetele în desfășurare.

(I.R.)Publicat Luni, 20 martie 2017
1023
 | 0
 | 7
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
dan
+3
Imi este nespusa frica ca FBI va aresta guvernul rus. Le sugerez sa apeleze la Codruta sa le faca niste dosare pe baza de denunturi, Putin despre Medvedev si invers, de sta mata in coada. Asa o sa facem ordine in Rusia, iar noi vom aduce tezaurul inapoi, ca sa poata fi retrocedat fostilor proprietari afectati de nationalizarea din 1947. FBI nu te lasa, Codruta e in coasta ta !
Publicat Marţi, 21 martie 2017
+Răspunde
Seamana cu ancheta ilegala a DNA
+11
Asta seamana cu ancheta ilegala a DNA pe ordonanta 13. Sistemul joaca la intimidare, sa impiedice alesii sa guverneze. Dar cand s-or umfla judecatorii la ei, o s-o dea cotita, ca DNA.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
JE SUIS RARINCA
+16
Gasca Sorosista-Clintonista nu se lasa.!!??Vor sa-l infunde pe Trump cu orice pret cu diversiuni mizerabile de ultima speta pt.mintea imbecila alui Sierra.. Nasty..Mischa..Lili si altor aratari aidoma astora.!! Pai cum poti veni cu asemena mizerii diversioniste in public, cand tu Obama-Soros si Clintoreaso ati fost la putere cel putin 10 ani de zile consecutiv. Cand toata presa audio-video a fost cu voi, cand tot FBI si CIA a fost cu voi in acesti ani, hodoronc tronc acum ati gasit tapul ispasitor , Trump si Rusii. Asta numai un dobitoc rezisTent poate crede asa ceva.!!Daca aceste informatii erau reale bietul Trump era rastignit mai abitir decat Isus Cristos pe cruce in timpul campaniei electorale. Dupa ce po[porul American a dat cu voi de pamant, acum vreti sa dati vina pe Rusi , implicit pe Trump cum astia au fost pe mana pentru a castiga alegerile. Nu tine golanilor.!!Incercati altceva mai credibil. Oricum Trump in curand va scoate la iveala toate golaniile si talhariile savarsite de gasca reasa. De asta sa fiti siguri.!! Stelu
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
shokotanu
+14
In curind vom vedea tot guvernul rus arestat de FBI! Daca nu pot eu ii sfatuiesc sa apeleze la camila noastra cu DNA -ul ei.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Mischa
+11
Oare cati febeisti sunt agenti FSB?
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
lunetistu @ Mischa
+8
Dar : CIA . BND , DSS , MOSAD , AVO , SY..... ?!
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Sierra
-18
Sa inceapa cu propagandistii rusi de pe cotidianul.ro, posteaza numai aberatii pro coruptie si pro destabilizare a Romaniei.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Recomandate
Dezlănțuirea furtunii în America
Publicat acum 7 ore şi 28 minute
Femei frumoase pe funcții superbănoase
Publicat acum 10 ore şi 33 minute
Propunere radicală a lui Pleşoianu
Publicat acum 6 ore şi 9 minute
Lazăr și Kovesi - stat în stat
Publicat acum 23 ore şi 44 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 5 minute
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat acum o oră şi 18 minute