Fernando Alonso, accident pe circuitul de la Barcelona (Foto)

Pilotul spaniol al echipei McLaren-Honda, Fernando Alonso, a suferit un accident, duminică, în ultima zi a sesiunii de teste de la Barcelona, fiind transportat cu elicopterul la spital.

GALERIE FOTO Accident suferit de Fernando Alonso » Spaniolul a fost dus la spital cu elicopterul

Foto:Marca

Fernando Alonso crash

Pilotul a pierdut controlul monopostului McLaren-Honda şi a lovit zidul de protecţie de pe marginea pistei. Potrivit cotidianului Marca, timp de mai multe minute pilotul ar fi acuzat ameţeli şi nu a ieşit din monopost.

Echipa McLaren a anunțat că Fernando Alonso este conştient.

„Astăzi (duminică – nr.), în timpul testelor de la Barcelona, maşina lui Fernando Alonso a ieşit de pe pistă, în curba trei, şi s-a lovit de un parapet. Acesta a fost dus la centrul medical, unde i-au fost acordate primele îngrijiri. Alonso era conştient şi vorbea cu medicii. Potrivit procedurii, pilotul a fost la spital cu elicopterul pentru intervenţii suplimentare „, arată McLaren într-un comunicat.

Alonso a fost transportat cu ambulanţa la centrul medical de la Circuit de Catalunya, pentru primele teste, iar ulterior a fost transportat cu un elicopter la un spital din Barcelona.

Sebastian Vettel, pilotul Ferrari, care se afla în spatele lui Alonso, a spus despre accident: „Avea o viteză mică, maxim 150 km/h. Dintr-o dată, maşina a făcut drepta şi intrat în parapet. A fost un accident ciudat”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.