Rowmania Fest 2014 cu Ivan Patzaichin (Fotoreportaj Cotidianul.ro)

Fanfară, canotci şi aplauze pe cheiul falezei tulcene. Ajuns la cea de-a patra ediţie, Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle – Rowmania FEST, a încheiat seria evenimentelor cultural-artistice şi sportive estivale. Pe parcursul a trei zile, turişti din toate colţurile ţării au admirat peisajele Dunării, și-au susţinut preferații în competiţiile pescăreşti, au vizitat târgurile de artizanat și au luat parte la concertele din zona falezei.

Ivan Patzaichin: “A devenit o tradiţie. Oamenii vin din tot mai multe oraşe din ţară. Este o poartă către Deltă.”

Foto: Mihai Constantineanu

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandra C.C. Dumitriu 62 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.