×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 22 septembrie 2017, 07:28
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Fifor spune unde ar putea fi produse rachetele cu rază scurtă de acţiune

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, a declarat, joi, la Ploieşti, că există discuţii ca la fabrica Electromecanica, unde acum se produc rachete antigrindină, să fie produse rachete cu rază scurtă de acţiune, în baza unui parteneriat cu un investitor străin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că există discuţii purtate cu investitori străini ca la fabrica Electromecanica din Ploieşti să fie produse rachete cu rază scurtă de acţiune.

„Suntem într-un dialog destul de extins cu parteneri străini care ar dori să vină şi să investească la Electromecanica Ploieşti, producători de rachete care ar dori să investească în retehnologizarea fabricii şi în dezvoltarea unei proiect de rachete la Electromecanica Ploieşti”, a spus Fifor.

Ministrul a mai precizat că „cei care vin ca potenţiali investitori în România nu trebuie să creadă în niciun moment că au venit la cumpărături”.

„Ministerul Economiei a considerat că în niciun caz cei care vin ca potenţiali investitori în România nu trebuie să creadă că au venit la cumpărături sau că noi am ieşit la cumpărături în piaţa internaţională. Banii aceştia sunt bani destinaţi industriei de apărare româneşti. Este adevărat că se vor face şi achiziţii din străinătate dar pe noi ne interesează ca banii aceştia să meargă şi să producă plus valoare în industria de apărare românească. Asta înseamnă că orice parteneriat încheiem, o facem pentru retehnologizare, pentru un transfer de tehnologie şi pentru producţie în România a ceva care ulterior să fie considerat produs românesc, produs omologat NATO”, a mai spus ministrul Economiei.

(R.C.)Publicat Joi, 17 august 2017
2374
 | 4
 | 11
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
c.g.
0
Trebuie sa fie clar pentru importurile de armament TREBUIE CONFORM UZANTE INTERNATIONALE CONTRAPARTIDA CAM 80% DIN VALOAREA IMPORTURILOR, ministrul asta al economiei Mihai Fifor aiureste cu gratie vorbe de claca crede ca astia care citim si comentam la gazeta suntem nascuti ieri ... !
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
tot acolo
+3
unde s-au produs si rachetele cu raza medie.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Intrebare
+3
Ar putea fi procurate si de catre persoane particulare? Eventual credit bancar.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
moser
+5
pai daca avem rachete sol - sol cu nraza mica d actiune ..ne mai trebe si curvete?? pence curvetele ??aaa ,am intels este doar o discutie ..asa la deruta...punem tara la cale ls o cafea turceasca...
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Concursul de rachetomodelism
+3
De la rachete antigrindina pina la rachete chiar cu raza mica de actiune e ca si cum l-ai pune pe Florin Salam sa interpreteze ceva de Mozart ! ... Parca vad ca or sa iasa tot felul de trompete, ca cea care la Cincu a cazut in gradina de zarzavat a lu' nea Vasile !
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
kogaion
+3
Toata lumea produce acum in china, sau rusia, e mai ieftin... Chiar daca pot aparea mici probleme de calitate. Timpul este un conditional optativ, deci pe baza lui, am putea produce locomotive la craiova, utilaj greu la iasi, calarasi, cluj, electronice la bucuresti si tot asa...
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
BulaB
+7
Nu se fabricau inainte de 89 prin Romania rachete? De ce neaparat cu raza scurta? Care o fi investitorul strain? nu cumva unul din Israel sau America?
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
nicu cohen
+10
Ce mutra siloconizata de exorcizat are Fifor asta ...By the way ...noI nu avem nevoie de nici un fel rachete ci de buna vecinatate cu Rusia ...si mai avem nevoie de ceva , sa plece bestiile de americani acasa la ei .
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Domnul Trandafir
-3
Vorbe frumoase cu care sunt total de acord. Asteptam sa vedem si rezultatele palpabile.
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
lili @ Domnul Trandafir
+3
Trebuia sa-l fi vazut aseara pe acest individ Fifor la Antena 3, la Adrian Ursu, el fost impreuna cu Olguta si au prezentat Rezultatele "spectaculoase", chiar asa scria Antena 3 pe burtiera: "Vesti spectaculoase de la Guvern pentru toti romanii", exista si acum pe site-ul Antena 3 articolul cu un Video clip de 30 Minute cu acea parte a Emisiunii! Merita vazut, e trist cum cei de la Antena 3 se prostitueaza in asemenea hal la ore de maxima audienta! Pentru ca in timpul zilei mai exista cate un invitat care mai spune si altfel, in schimb aseara la ora 22 la Adrian Ursu a fost Festivalul marilor realizari PSDiste in 7 luni, doar cu Olguta si Fifor! Merita sa vedeti Videoclipul, Festival de Minciuni! Nici o intrebare de la Adrian Ursu pentru Olguta mincinoasa sau pentru figurantul mincinos Fifor, cand Olguta a MINTIT, un Exemplu: "Datoria publica a Romaniei a SCAZUT fata de perioada guv Ciolos, de la 44,5% la 43,2%!"(Procent din ce, nu a spus Olguta ca NU stia!), iar Adrian Ursu a lasat-o! Ultimul Comunicat BNR, August 2017: "In perioada Ianuarie - Iunie 2017, Datoria externă Totală a crescut cu 1,889 Miliarde de Euro. Creşterea se datorează în special Datoriei publice, care s-a Mărit cu 1,517 Miliarde Euro. Datoriei publice directe, mai precis, adică Imprumuturilor externe contractate direct de Ministerul Finanţelor Publice şi Autoritățile administraţiei publice locale". Datoria Externa Totala= Imprumuturi facute de Statul Roman(Datoria Publica) si Imprumuturi facute de Companiile Romanesti Private! Deci: Statul Roman s-a Imprumutat pe rupte sa plateasca Salariile si pensiile! Merita vazut Videoclipul sa vedeti MINCIUNILE PSDiste! Asa "creste" Economia Romaniei, cu MINCIUNILE Olgutei! Grecia scrie pe Romania! Investiţiile, în picaj. BNR a oferit informaţii şi despre investiţiile străine directe, care au SCAZUTcu circa 13% în Sem.1 din 2017. Concret, Investiţiile directe ale nerezidenţilor în România au însumat 283 milioane euro mai puţin decat in 2016
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
cosmin
+2
De ce treb sa ne spuna noua. Nu e secret ?
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Reacția lui Iohannis în cazul Daniel Dragomir
Publicat acum 11 ore şi 32 minute
Câte mandate de ascultare au fost emise în 12 ani
Publicat acum 14 ore şi 55 minute
Discursul lui Trump, un lătrat de câine
Publicat acum 21 ore şi 57 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum 11 ore şi 45 minute