Fiica lui Whitney Houston a murit

Bobbi Kristina Brown, unica fiică a cântăreţei Whitney Houston şi a artistului Bobby Brown, a murit, duminică, la vârsta de 22 de ani, a anunțat site-ul tmz.com. Informația a fost confirmată de un reprezentant al familiei.

„Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni”, a anunţat purtătoarea de cuvânt a familiei Kristen Foster, conform CNN.

Fiica regretatei cântărețe a fost găsită fără cunoştinţă în cadă pe 31 ianuarie. A fost resuscitată, fiind plasată apoi în comă.

Nici acum nu se știe clar ce s-a întâmplat cu Bobbi Kristina Brown, dacă a fost vorba despre un accident provocat de probleme medicale sau, după cum a speculat presa americană, de consumul de alcool sau droguri. A fost luată în considerare și varianta crimei.

Bobbi Kristina Brown a decedat la trei ani după celebra sa mamă.

Cântăreața Whitney Houston a murit în februarie 2012, în timp ce era într-o cadă de baie, la Beverly Hilton Hotel. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o „moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat „o maladie cardiacă şi consumul de cocaină”.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.

La doar câteva zile după decesul cântăreţei, fata a fost transportată de urgenţă la spital, întrucât „se simţea copleşită”, după cum preciza un prieten de familie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.