Filme pe marele ecran pentru Ziua Îndrăgostiţilor

“Love Story Festival”

În cadrul celei de-a doua ediţii a Love Story Festival, ce se va desfăşura la Braşov, între 8 şi 14 februarie, va rula în avanpremieră naţionalăMândrie, prejudecată şi zombi/ Pride and Prejudice and Zombies. Filmul este ecranizarea bestseller-ului cu acelaşi nume, al lui Seth Grahame-Smith, o comedie în care povestea binecunoscută din Pride and Prejudice, celebrul roman al lui Jane Austen, este combinată cu elemente contemporane… şi mulţi zombi. O parodie regizată de Burr Steers.

Mândrie, prejudecată şi zombi, o comedie spumoasă

În Mândrie, prejudecată şi zombi/ Pride and Prejudice and Zombies, un virus misterios se abate asupra Angliei secolului XIX. Elizabeth Bennet (Lily James), maestră în arte marţiale şi în mânuirea armelor, lasă la o parte mândria personală şi prejudecăţile sociale şi face echipă cu Mr. Darcy (Sam Riley) pentru a lupta împotriva invaziei de zombi.

Din distribuţie fac parte şi Jack Huston, Bella Heathcote, Douglas Booth şi Lena Headey, cunoscută publicului din România din rolul Cersei Lannister (Game of Thrones).

Clark Gable şi Vivien Leigh în Pe aripile vântului

În cadrul secţiunii Iubiri periculoase, vor rula de marţi până sâmbătă, de la ora 21.00, cinci filme deja clasice, care au redefinit standardele cinemaului erotic şi au stabilit noi bariere: 9 săptămâni şi jumătate/ 9 ½ Weeks (Adrian Lyne, SUA, 1986), Atracţie fatală/ Fatal Attraction (Adrian Lyne, SUA, 1987), Instinct primar/ Basic Instinct (Paul Verhoeven, SUA, 1992), Crash (David Cronenberg, Canada, 1996), Romeo + Julieta (Buz Luhrmann, SUA, 1996).

“Cum să fii singur şi fericit”/ „How to be single”, în avanpremieră specială

Cum să fii singur, un film pentru cei care se bucură de singurătate

Pelicula este inspirată de o poveste scrisă de Liz Tuccillo, mult mai cunoscută pentru aportul ei la scenariul serialului Sex and The City.

Regizată de Christian Ditter după un scenariu semnat de Abby Kohn, Marc Silverstein şi Dana Fox, comedia îi mai are în distribuţie, pe lângă Dakota Johnson şi Rebel Wilson, pe Alison Brie, Damon Wayans Jr. şi Leslie Mann.

Cum să fii singur

Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi… Alice… şi Robin… şi Lucy, Meg, Tom sau David… New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.

O comedie despre beneficiile de a nu fi într-o relaţie, Cum să fii singur şi fericit propune un nou concept de Ziua Îndrăgostiţilor, o campanie tematică Singles Night Out la cinema, dedicată tuturor celor care nu se grăbesc să-şi găsească sufletul pereche. Pe lângă o comedie spumoasă despre relaţii, complicaţii şi distracţie pe cont propriu, spectatorii care vor achiziţiona bilete la filmul Cum să fii singur şi fericit vor mai avea parte de surprize şi promoţii atractive din partea cinematografelor participante.

Humphrey Bogard şi Ingrid Bergman în filmul Casablanca

Hollywood Multiplex Bucureşti va organiza evenimentul tematic pe data de 11 februarie, odată cu spectacolul de la ora 19.30.

Michael Douglas şi Glenn Close în Fatal Attraction

Romeo şi Julieta în regia lui Franco Zeffirelli

În cadrul secţiunii Cele mai frumoase poveşti de dragoste, vor putea fi vizionate o serie de producţii clasice: Pe aripile vântului / Gone with The Wind (1939, r.Victor Fleming, cu Vivien Leigh şi Clark Gable), Casablanca (1942, r. Michael Curtiz, cu Humphrey Bogart şi Ingrid Bergman), Romeo şi Julieta/ Romeo and Juliet (1968, r. Franco Zefirelli, cu Leonard Whiting şi Olivia Hussey), Fantoma mea iubită/ Ghost (1990, r. Jerry Zucker, cu Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg) şi Frumuşica/ Pretty Woman (1990, r. Garry Marshall, cu Julia Roberts şi Richard Gere).

Robert De Niro a cucerit box office-ul românesc cu rolul său din comedia “Bunicul Dezlănţuit”

Robert De Niro şi Zac Efron în Bunicul dezlănţuit

Pelicula a fost primită cu entuziasm de peste 74.000 de spectatori, generând încasări de aproximativ 1.461.393 lei, cifră care a reuşit să-i asigure titlul de cea mai bună lansare cinematografică a acestui an.

Filmul distribuit în cinematografele din România de Freeman Entertainment a fost urmat în clasamentul încasărilor de animaţia Năzdrăvanii din pădure. Speriosul Sperioşilor, care a fost vizionată de 24.740 de spectatori şi a cumulat venituri în valoare de aproximativ 413.410 lei.

Robert De Niro, un bunic neconvenţional

Poziţia a treia a box office-ului îi revine filmului The Revenant: Legenda lui Hugh Glas, care a fost urmărit de aproximativ 12.200 spectatori şi ale cărui rezultate de casă au fost în valoare de 249.538 lei.

Legendarul Robert De Niro îşi surprinde fanii cu un rol pe cât de îndrăzneţ, pe atât de controversat.

De această dată Robert De Niro face echipa cu Zac Efron şi sfidează tiparele în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că viaţa merită trăită din plin la orice vârstă.

Bunicul dezlănţuit a cucerit publicul român

Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul dezlănţuit, cu care pleacă într-o escapadă de câteva zile la rugămintea bunicului îndurerat, cu destinaţia Daytona. Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar şi o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experienţe şi face tot posibilul să-şi convingă nepotul să i se alăture.

Bunicul dezlănţuit

La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănţuit şi formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învăţa unul de la celălalt şi leagă o relaţie mai strânsă ca niciodată.

Pe lângă Robert De Niro şi Zac Efron, din distribuţia comediei mai fac parte Julianne Hough, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney şi Adam Pally.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.