Fina lui Liviu Dragnea, ministru în locul lui

Premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh să fie numită ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Nominalizarea anunțată marți de B1 TV se confirmă.

Sevil Shhaideh depune jurământul miercuri la ora 16.30 la Palatul Cotroceni.

Shhaideh este fina de cununie a lui Liviu Dragnea, dar şi a baronului de Constanţa Nicuşor Constantinescu.

A fost director al Direcţiei Sisteme Informatice din Consiliul Judeţean Constanţa în perioada 1993-2007, apoi, până în 2012, a condus Direcţia Proiecte din CJ Constanţa. A devenit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării în 2012, după ce Liviu Dragnea a fost numit ministru.

A fost şi secretarul Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România.

Acum, Shhaideh va ajunge noul ministru al Dezvoltării după ce şeful său şi-a dat demisia ca urmare a condamnării din dosarul Referendumului.

Sevil Shhaideh este şi fina de cununie a lui Liviu Dragnea, și nu doar a lui. La nunta organizată la malul mării, politiciana nominalizată pentru portofoliul lăsat liber de Dragnea a fost năşită şi de baronul de Constanţa Nicuşor Constantinescu.

Cei doi au colaborat când Shhaideh a ocupat funcţia de director general al direcţiei de proiecte în Consiliul Judeţean Constanţa.

În declaraţia sa de avere, este menţionat faptul că şi soţul lui Sevil Shhaideh este consilier în Ministerul Dezvoltării, transmite B1 TV.

Vezi CV-ul urmașei lui Dragnea AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.