Firma cumnatului premierului Ponta abonată la contracte cu statul

Firma cumnatului premierului Victor Ponta nu a fost ocolită de contracte cu statul. Ce spunea în 2012 mama premierului. Există legături cu Dorin Cocoş

Cu cine avea contracte firma lui Iulian Herţanu

Firma Grossmann Engineering Group, administrată de cumnatul premierului, a avut două contracte cu Consiliul Judeţean Suceava, pentru proiectarea lucrărilor de modernizare la Ambulatoriul SJU şi Muzeul de Istorie, proiecte finanţate prin POR, dar şi cu administraţii din Ialomiţa, Galaţi sau Prahova. SC Grossmann Engineering Group SRL a câştigat licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean Suceava în anul 2009 pentru servicii de proiectare pentru ”modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Ambulatoriului integrat” de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, valoarea contractului fiind de 42.000 de lei. Mai multe informaţii privind contractele acestei firme, pe Mediafax.ro.

„Suntem o mică firmă de familie”

În 2012, dna Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta declara următoarele despre una dintre firmele care au acum…probleme. „Este o singură firmă dintre toţi clienţii noştri care e firmă de construcţii. Are contracte într-adevăr cu statul, dar are licitaţii verificate. Clienţii noştri sunt vreo 40. În principal, microîntreprinderi. Sunt firme de familie, firme mici, nu avem firme mari. Cu această firmă de construcţii lucrez din ’98 şi n-are nici o legătură cu situaţia mea familială. Firma i-am cedat-o fiicei mele. Aici lucrează fiica mea, fosta mea noră, naşa mea, vărul meu. Suntem o mică firmă de familie în care lucrează numai persoane cinstite. Nu avem nimic de ascuns”. Ce încrengături are însă respective firmă, a scos la iveală site-ul Româniacurată.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Theo Marcovici 128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.