Fiscul avertizează în privința unui site

Agenţia Nationala de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează contribuabilii cu privire la existența unui site care nu aparține instituției. Prin intermediul acestui site contribuabililor li se cer date personale, inclusiv numărul cardului bancar, în vederea restituirii unei taxe.

„Vă rugam NU COMPLETAȚI formularul pus la dispoziție pe SITE-UL http://www.taxe-anaf.com/. Precizăm că procedurile de sesizare a organelor competente sunt în curs”, se arată într-un comunicat al Serviciului de Comunicare, Relații Publice și Mass-Media.

Pe site-ul respectiv, contribuabilii sunt anunţaţi că sunt eligibili pentru primirea unei restituiri de taxe în valoare de 361,58 de lei. Şi pentru asta trebuie să completeze un formular în care cei naivi sunt invitaţi să scrie numărul de card, numele titularului şi codul de siguranţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cosmin Pam Matei 4532 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.