Fiscul vinde benzină cu 3,6 lei litru

Fiscul a scos la vânzare 360 de litri de motorină Euro 4, 59 de litri de benzină Premium 99+, și 399 de litri de benzină fără plumb 95. Carburantul a fost confiscate de la firmele din domeniu care nu aveau documente pentru marfă și este scos la vânzare la un preț cu 15% mai mic decât cel al pieței. Astfel, dacă un litru de motorină Euro 4 se vinde în benzinării cu circa 4,25 de lei, Fiscul îl scoate la vânzare cu 3,6 lei.

Totodată, pentru un litru de benzină premium 99+ plătiți la benzinării 4,63 de lei, însă statul vinde aceeași cantitate și același produs cu 4 lei/litru. Și benzina fără plumb e mai ieftină la stat. Dacă la benzinării o cumpărați cu 4,26 lei/litru, de la Fisc o puteți achiziționa cu 3,8 lei/litru. Carburantul este vândut de Direcția Generală a Finanțelor Publice Vâlcea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.