Fiul celui mai bogat om din Arabia Saudită a cumpărat 50% dintr-o companie din România

KBW Investments, fondată de prinţul Khaked bin Alwaleed, fiul celui mai bogat om din Arabia Saudită, a finalizat achiziţia a 50% din Arcadia Engineering, companie ce are operaţiuni în România şi Brazilia, potrivit portalului arabianbusiness.com, citat de Bursa.ro.

Prinţul, fondatorul firmei KBW Investments, şi Florin Nistor Chinole, fondator şi partener al Arcadia Engineering, au participat la ceremonia de semnare a tranzacţiei. În urma achiziţiei, prinţul Khaked bin Alwaleed va fi noul preşedinte al Arcadia Engineering.

Datorită investiţiei făcute de KBW Investments, Arcadia va putea să înregistreze o creştere substanţială în Orientul Mijlociu şi America de Sud, principalele sale zone de operaţiuni.

„Am încredere în capacitatea echipei manageriale de a profita de oportunităţile existente menţinând cultura unică a companiei, în special cu privire la investiţiile în noile talente”, a declarat prinţul Khaled bin Alwaleed.

Compania Arcadia Engineering desfăşoară activităţi de inginerie, design, consultanţă tehnică şi servicii de management pentru proiecte din sectorul construcţiilor.

Preluarea pachetului de acţiuni la Arcadia Engineering este a doua achiziţie europeană a KBW Investments din acest an, prima fiind Raimondi Cranes, un producător italian de macarale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.