×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 26 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 30 aprilie 2017, 15:52
EUR (€)
+0.0044 ↗
4.5333 RON
USD ($)
-0.0112 ↘
4.1453 RON
• • •
Ce spune că ştie Traian Băsescu
Fiul violat în celulă pentru ca Dorin Cocoş să vorbească?

Potrivit fostului preşedinte Traian Băsescuf, fiul lui Dorin Cocoș, Alin, ar fi fost violat în timp ce se afla în arest, potrivit b1.ro.

”În cazul Cocoş. Din câte ştiu, Alin Cocoş a fost violat în celulă. Nişte oameni l-au umilit în celulă până când tatăl lui a vorbit", a afirmat Traian Băsescu, conform stiripesurse.ro.

Alin Cocoş, alături de Alina Bica, Dorin Cocoş, Ionuţ Mihăilescu şi Adriean Videanu au fost trimişi în judecată în 27 februarie 2015.

Omul de afaceri Dorin Cocoş este judecat pentru trafic de influenţă (două fapte) şi dare de mită, iar fiul acestuia Alin Cocoş, pentru complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită. Ambii și-au recunoscut faptele.

(R.C.)Publicat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
16836
 | 5
 | 15
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
tsipter
0
dumnezeule,,,, doamne,,, cat rau a facut acest nemernic tarii si face in continuare ,,,,toata lumea tace,,,justitia jubileaza,,,portuarul isi face in continuare de cap,,,,,
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
??????
-3
De ce considerați totuși că a încercat Traian Băsescu să îl prezinte pe fiul lui Dorin Cocoș, ca pe Nicolae Ceaușescu ilegalist ?
Publicat Duminică, 16 aprilie 2017
+Răspunde
DREAPTACZC
+9
Un edit da pe goarna borhot despre alti edit HAI SICTIR!
Publicat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+7
PUR SI SIMPLU IN ACEASTA ZI SFANTA NU CRED !!!!!!
Publicat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
+Răspunde
Moser
+8
..ilustrule chiomp..si daca nu i adevarat si i dosr o dorinta a lenutei amatoare de fresh meat...si ti da n instanta alinel cel curat la dos si fata ..sunt glume doar..insu asta a tesut o retea si i a uitat codul..asa ca singurul beneficiar este el care nu are nici un Dumnezeu..
Publicat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
+Răspunde
"Ambii și-au recunoscut faptele."
+1
Bal, bal, carnat.Asta spune "Maria Sa" :)
Publicat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
+Răspunde
??????
+14
Considerați că, după asemenea afirmații, ar fi necesarå o anchetă în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare, negociat în domeniul justiției ?
Publicat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
+Răspunde
Yoram
+12
sa vedeti ce o sa il umileasca pe Basescu in puscarie, dupa ce o sa iasa,peste 10 ani, isi va schimba numele in Șvaițer !
Publicat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
+Răspunde
Ismail @ Yoram
0
...aiurea !...e ..„pe „felie” !
Publicat Miercuri, 19 aprilie 2017
+Răspunde
CONTESTATARUL CRESTIN AUTENTIC
-11
DINCOLO de Ideile Comentariilor de mai jos, in care NU ma bag - pen'ca NU STIU EXACT CE si CUM, NU am cum sa stiu, nefiind absolut deloc in SISTEM - se atinge asa, usurel o Situatie ABSOLUT Anti-UMANA, dar NIMENI de NImeni NU percuteaza, DINCOLO de cazuri particolere ... Parerea mea despre TEMA Articolului o AM, da' o TZIU ADAAAANC in Pept, ca manifestantul la Mitingurile lu' PCRuu', ca ASA i-a raspuns Securistului care l-a intrebat bland, prietenos, cald, crestineste, ca un Preot la Spovedanie, da' printre Dintzi, sa NU se creeze agitatziune : DE CE Aia a lu' Muma-ta NU strigi BAaaa, Banditule, URAAaaaa ? Unde tzii BAaaa, Dusmanule de Clasa "URAaaaa" ? Orice VIOL de ORICE fel ar fi, este - afara de UMILINTZA teribila a Victimei, care numai aceasta ar trebui reparata prin cel putin ZECE Ani de Temnitza GREA pentru AUTOR(I) mai apare un aspect, ca rezulatat al Lipsei de SIMTZIRE Umana in general si CRESTINA in special SI al Lipsei de Informare in Domeniul MTS (Maladii cu TRANSMITERE Sexuala) a INTREGII Boboulatziuni, in special a Legislatorilor, Vazutii si Ne-VAZUTZII ... Si Bolile CURENTE, asa zis banale MTS au un potential distructiv LATENT : ZAC in Corp si ataca ARTERELE, le crapa si ACOLO se aglutineaza COLESTEROLUL ca asta este rostul lui , SA REPARE, plus grasimile nedigerate ca rezultat al MANCARII in loc de HRANA, plus Acidul CARBONIC din ... sifon, ape carbogazoase, Pepsi, etc. care PRECIPITA Calciul din sange si apar depunerile ... In plus infecteaza lent, dar sigur INIMA, RINICHII, etc. si decedezi prematur, in schimb SCUMP si LENT, chinuitor ... Dar, SIDA, HEPATITELE, HERPESURILE, HPV-urile Papilloma Viruses ? Astea NU se VINDECA ! Deci VICTIMELE Violurilor, de orice varsta, sex, sunt CONDAMNATE la o Moarte LENTA si chinuitoare ... CONTINUARE
Publicat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
+Răspunde
!!!
+35
ALOOOOO: PRESĂ, TELEVIZIUNI, RADIO, ETC. nu credeţi că acest ins a otrăvit peste 10 ani România şi pe români. EVITAŢI-L, IZOLAŢI-L CĂ FACE UN ENORM RĂU. -
Publicat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Subocupații - șomerii mascați
Publicat acum 7 ore şi 49 minute
Halep, ratare la Stuttgart
Publicat acum 17 ore şi 50 minute
Va pieri industria europeană a cărbunelui?
Publicat acum 22 ore şi 12 minute
Iohannis, gest controversat la Bruxelles
Publicat acum 6 ore şi 59 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Subiectele zilei
4 articole/ Actualizat Vineri, 28 aprilie 2017
alarm off
Cronica din Berceni
6 articole/ Actualizat Miercuri, 19 aprilie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
10 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 36 minute
alarm off
Fotografiile bunicilor
17 articole/ Actualizat acum o oră şi 3 minute
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
111 articole/ Actualizat Joi, 27 aprilie 2017
Simona Popescu

Eroicul atac al celor 8800 de oi româneşti asupra unei nave militare ruseşti va rămâne cu siguranţă în istoria României la capitolul mari victorii.

Simona PopescuPublicat acum 20 ore şi 49 minute