Flacăra democraţiei s-a stins!

Tînărul din fotografie se numeşte Adi Urcan şi a fost desemnat să poarte „Flacăra democraţiei” pe o anumită distanţă în drumul ei spre Bucureşti. Bucuros de responsabilitatea primită, tînărul s-a lăsat fotografiat cu această torţă, după care, pentru a împărţi bucuria şi cu alţii, a postat imaginea pe blogul său.

Din nefericire pentru el şi pentru staff-ul preşedintelui suspendat Traian Băsescu, exact atunci cînd s-a declanşat butonul aparatului foto, flacăra s-a stins!

Reamintim că „Flacăra democraţiei” a fost lansată la mitingul de la Cluj, fiind aprinsă chiar de la bricheta lui Traian Băsescu, urmînd a se stinge pe 29 iulie, numai dacă poporul va decide la referendum demiterea preşedintelui. Să fie episodul din faţa Casei de schimb din Cluj un semn de rău augur?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.