Flotările cu logica și limba română ale unui băsist fără pereche

Dacă tăcea filozof rămânea. Sau filosof … Recte, Liiceanu! După ce a prestat masiv în sultanatele lui Băsescu la papucul acestuia, renumitul filozof a întors-o ca la Cotroceni, de îndată ce a fost prins cu minciuna la purtător. A crezut că-l împroașcă pe Liviu Dragnea cu mai mult noroi decât au fost în stare slugile americane din justiție. Și l-a pârât pe controversatul lider al PSD, la Înalta Poartă. De la Bruxelles. Cu vorbe nerostite! Demascat, nu a tăcut ci a continuat să se scuze. Într-un mod penibil. Un om, care se crede bărbat, ar fi recunoscut eroarea. Liiceanu a luat o pauză. Mai jos, lamentările penibile ale oglindei DNA și a regimului ticălos Băsescu-Iohannis-DNA-SUA. Era necesară atitudinea lui Liiceanu. A vorbit în fața Bruxellesului precum scriu trepădușii Laurei Kovesi și ai Americii în dosarele prin care fac în așa fel încât să ajungă la închisoare tot ce mișcă în afara frontului. În afara frontului lor.

Gabriel Liiceanu, pe contributors.ro preluat de b1TV: „Lucrul pe care mi-l reproşez este de a fi dat statut de citat (inexact) ideii adevărate care se ascundea în el. Altfel spus, am exprimat un adevăr, dându-i însă, prin folosirea ghilimelelor, pretenţia de exactitate, lucru pe care l-am întărit şi prin folosirea expresiei «declaraţia explicită». Acest lucru mi-l asum în mod public ca pe o eroare. Nu însă ca pe o minciună. N-am avut nici o clipă intenţia de a deforma o realitate ştiind foarte bine că adevărul e în altă parte. În acest caz, şi doar în acesta, aş fi minţit”.

La vremuri noi, tot ei – Gabriel Liiceanu, cu pâra la Parlamentul European

Noi contre după dezbatere – De la Dragnea, pentru Liiceanu: „Testul suprem al așa-numitei lupte anti-corupție”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cristian Oprea 843 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.