Flutur: Au mai rămas 104 zile până la alegerile prezidenţiale

Gheorghe Flutur a anunțat că noul partid de centru-dreapta, rezultat după fuziunea PNL-PDL, va avea, în perioada următoare, o foaie de parcurs „precisă”.
Astfel, până la alegerile prezidenţiale, a spus senatorul, programul va fi o organizat „pe minute şi pe ore”, potrivit Mediafax.

El a subliniat că votul unanim pentru fuziunea PNL-PDL dă forţă şi susţinere acestui nou partid.

„Acest nou partid va avea o foaie de parcurs foarte precisă în perioada următoare. Suntem conştienţi că au mai rămas 104 zile până la alegerile prezidenţiale şi vom avea, în următoarele 15 săptămâni, o organizare pe minute şi pe ore”, a spus Flutur.

„Acest partid are nuclee puternice în fiecare localitate din ţară care, împreună şi bine coordonate, vor fi mai eficiente. Va trebui, imediat după desemnarea candidatului unic, să începem campania de strângere de semnături, dar şi acţiunile specifice de precampanie şi campanie pentru că am convingerea că noul partid va da viitorul preşedinte al României şi va contribui decisiv la modernizarea ţării în următorii zece ani”, a mai spus Flutur.

PDL și PNL au aprobat, sâmbătă, în congres, protocolul de fuziune prin contopire dintre cele două partide şi statutul noului partid.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.