Flutur: PLR e o Fata Morgana, o aşteptare, un fel de păcăleală

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că PLR este „o Fata Morgana, o aşteptare”, înfiinţat pentru crearea de majorităţi cu PSD.

De asemenea, liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, susţine, la rândul său, că PLR a fost creat în biroul preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea.

„Aşa a fost construit acest PLR. Ca un fel de UNPR. Au creat o Fata Morgana aşa, o aşteptare. Umblă un zvon că în septembrie va da Guvernul un act normativ să-i dezlege de glie pe consilierii locali. E un fel de păcăleală pentru cei care să creeze majorităţi cu PSD”, a spus Flutur.

La rândul său, Alexandru Băişanu a apreciat că PLR, ca şi PMP sunt partide-satelit care au fost create de unii nemulţumiţi, dar care sunt partide ce mor după ce joacă o singură piesă.

„Sunt câţiva băieţi deştepţi care îşi formează partide-satelit cu care joacă o singură piesă în viaţa lor şi apoi mor. E ca la insecte”, a spus Băişanu.

El a arătat că toţi cei care au plecat din PNL sunt, de fapt, oameni care vor în PSD.

„S-au dus pe verandă şi încearcă să ajungă nu pe uşă, ci pe geam, în PSD. Partidul domnului Tăriceanu e făcut în biroul domnului Dragnea. Acest partid e făcut de Dragnea şi PSD cu interesul de a rupe o parte mică din dreapta. Sunt pierderi minore. Decât să joace la şapte capete, mai bine că au plecat”, a mai spus Băişanu.

Deputatul PNL de Suceava Constantin Galan a demisionat din partid şi s-a înscris în PLR, unde a fost desemnat preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava şi membru în Consiliul Naţional al acestui partid.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.