×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 24 septembrie 2017, 18:40
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
După 7 ani de prigoană
Fondatorul Wikileaks, mesaj tulburător

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a dat asigurări vineri - după ce procurorii suedezi au anunțat că renunță la ancheta preliminară privind acuzațiile de viol formulate împotriva sa - că "nu uită și nu iartă" faptul că a fost "reținut timp de șapte ani fără inculpare" în ambasada Ecuadorului la Londra, departe de copiii săi.

"Reținut timp de 7 ani fără inculpare în timp ce copiii mei creșteau și numele meu era calomniat. Nu iert și nu uit", a scris Assange pe Twitter, acum în vârstă de 45 de ani.

Procurorii suedezi au anunțat vineri că renunță la ancheta preliminară privind acuzațiile de viol formulate împotriva fondatorului WikiLeaks.

Julian Assange, refugiat la sediul ambasadei Ecuadorului din Londra din 2012, a negat întotdeauna acuzațiile formulate împotriva sa în august 2010 de către o suedeză de 30 de ani.

În pofida anunțului de vineri al suedezilor, poliția britanică a precizat că va fi "obligată" să-l aresteze pe Assange dacă acesta va părăsi ambasada Ecuadorului din Londra.

(I.R.)Publicat Vineri, 19 mai 2017
4321
 | 7
 | 14
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
eu
+2
De ce retardata politie engleza se mai simte obligata sa-l aresteze pe eroul lumii Assange dupa ce cretinii suedezi au decis sa renunte sa ceara extradarea lui pentru o mincinoasa idioata suedeza?
Publicat Duminică, 21 mai 2017
+Răspunde
Onoarea nereperată
+2
Assange Președinte! P.S. Cum era bancul acela cu vrăbiuța peste care s-a... pardon, băligat o vacă?
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Stragopulos
0
Si mersul la EDITAT trebuie sa fie politically correct altfel vine hastag cu rezistentii si te baga la bulau. Unii are noroc, Domne si merge la ambasade.
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
mariuta
+7
eu intrebasem despre argumentul juridic adus de briti in discutie, intre timp l-am aflat si el este in spiritul lor! iar faptul ca nu raspund la intrebarea daca au primit mandat de la americani in chestiunea in cauza ma face sa cred ca brexitul are o semnificatie simbolica mult mai mare! Macron va trebui sa aleaga intre spiritul francez, al drepturilor omului si cetateanului, enuntate la 1789 si geopolitica!
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
7.4
+8
Presa libera, libertatea cuvantului si alte povesti...ne-am lamurit acum. Si cand ascultam Europa Libera si Vocea Americii ehe credeam...eram tanar si naiv ! Doar ca comunistii erau mai prosti si nu stiau ca poti controla intr-un mod ceva mai subtil.
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+17
NU RETIN UNDE AM CITIT DAR V A CERE AZIL POLITIC IN FRANTA !!!!CRED SI EU CA NU IARTA SI NU UITA ,MAI ALES DEPARTE DE COPIII SAI !!!!!!!FELICITARI AMBASADEI ECUADORULUI CA L A GAZDUIT ATAT TIMP SUN7 ANI NU 7 ZILE SAU 7 LUNI !!!!!!!!! SA VEDEM CE V A PUBLICA IN CONTINUARE II DORESC SANATATE !!!!!!!!!!!
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Radu Humor
+13
Assange e hăituit de Ocultă, iar Anglia i-a făcut un mare serviciu anunţându-l !
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Magda
+32
De ce e tulburător mesajul lui? Că nu uită și nu iartă anii petrecuți într-o ambasadă, pierduți pentru familie... departe de copiii, apropiații lui? Mi se pare firesc mesajul lui! Pe suedeza aia de 30 de ani, aș pune-o să muncească ca o sclavă pe plantația lui Assange, ca să-și răscumpere acuzația mincinoasă ce a dus la lipsirea de libertate a unui așa mare om, un geniu...
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Rainbow @ Magda
+4
Parca mult prea usor Legea este dispusa sa actioneze in forta la un simplu denunt de viol, ignorand faptul ca presupusa victima insasi poate fi o provocatoare motivata din anume interese, dintre care cel pecuniar nu lipseste.Un viol fara martori se poate intampla, in anumite circumstante , pentru ca sunt multi dezaxati si multi multi nemernici pe lume , dar un viol intr-un apartamente unde te duci de buna voie sa-i vezi omului colectia de timbre din Botswana in moneda locala, sau operatia de apendicita , este clar sex consimtit. In Arabia Saudita femeia violata trebuie sa vin in Jutitie cu martori, pentru ca la ei o femeie cinstita nu are ce cauta singura pe strada, la piata, la volan, la petreceri sau in casa unui barbat strain, sau in alte circumstante unde poate fi vulnerabila, deoarece trebuie sa fie intoteauna insotita de un barbat (sot, frate, tata, fiu, unchi, etc) sau de o femeie mai in varsta. Niciodata singura. Punct.
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
geografia politica
-16
Assange a gresit . S-a aflat intr-un loc nepotrivit in momentul decisiv. Hai nu Moscova ca alalalt cu nume de zapada, care a defectat sistemul, dar putea alege de ex Havana sau alt loc exotic. Lipsa de orientare in teren! Exista o ramura a geografiei numita...
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
mariuta
+24
de ce nu renunta britii la ideea arestarii, stie cineva argumentul juridic?
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
JE SUIS RARINCA @ mariuta
+14
Ati auzit sintagma...Perfidul Albion..??!! Da sau Ba.!! Stelu
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
gmbplay @ mariuta
+13
Uncle Sam!
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Ted @ mariuta
+19
Fiindca americanii il vor, pentru dezvaluirile care le-a facut Wikileaks despre abuzurile lor grosolane.
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Recomandate
Simona Halep: Mai am un obiectiv anul acesta
Publicat acum 4 ore şi 58 minute
Vinovatul de serviciu - Generalul Iulian Vlad
Publicat acum 7 ore şi 9 minute
De ce crede Rusia că americanii nu vor ataca
Publicat acum 3 ore şi 32 minute
Doftoriceala pe net poate ucide
Publicat acum 8 ore şi 20 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat acum 10 ore
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Simona Popescu

De când fiecare telefon, de multe ori mai inteligent decât posesorul, este dotat cu o cameră video, o mulţime de cineaşti amatori îşi postează scurtmetrajele pe Facebook. Au o mare problemă, însă.

Simona PopescuPublicat acum 23 ore şi 37 minute