×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 3 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 24 septembrie 2017, 18:43
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
Cere să se facă o comisie parlamentară
Fost colonel SRI: Sunt acoperiți în lumea politică

Sunt acoperiți în lumea politică, iar singura care poate clarifica situația este o comisie parlamentară, a declarat Daniel Dragomir, fost colonel SRI. Acesta a solicitat public constituirea unei comisiii speciale parlamentare, fiind dispus să depună mărturie.

"Implicarea în zona politică, e o chestiune ilegală. Pe unii i-am întâlnit intrând sau ieșind din biroul lui Florian Coldea. Existența lor e o chestiune clasificată, singura instanța care poate să facă lumină este o comisie parlamentară", a declarat Daniel Dragomir, în cadrul unui interviu acordat România Tv.

Acesta spune că dacă ar fi chemat în fața unei astfel de comisii ar putea să dea detalii.

"Comisia să studieze fapte, mărturii, să prezinte inclusiv mărturia mea. Este o cerere a mea în fața căreia voi fi îndepărtat de această chestiune a secretului profesional și voi putea limpezi multe lucruri. Este extrem de necesar. Cred că o comisie înarmată și cu modificările efectuate va avea posibilitatea să obțină elemente atât de concrete, încât și sprijnul instituțiilor abilitate", a mai spus Dragomir.

Fost șef în cadrul Direcţiei Generale de Prevenire şi Combatere Terorism din SRI, Daniel Dragomir, a părăsit Serviciul în anul 2013, susținând că ideile sale nu se mai potriveau cu modalitatea de acțiune a instituției.

Citește și Fost ofițer SRI, afirmații incendiare (Video)

(R.C.)Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
1691
 | 6
 | 25
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
giorgiana gigi
+1
sigur ca sant,stie toata lumea,cel mai faimos e basescu urmat de ponta din generatia tanara de turnatori acoperiti!!!!!
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Gmbplay
+3
Mai bine sa spună unde NU sint acoperiți,poate la grădiniță !
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Agent Secret
+8
Acoperitii au doctorate plagiate ? Cistiga sporuri murdare ca urmare a acestor doctorate de impostori ? De exemplu Kodrutza si ciudatul Florian, doctori impostori.... ? Kodrutza e acoperita sau gata descoperita ? Dar procurorul komunist Lascu, tatal baschetbalistei doctor ? In presa sint mai multi acoperiti sau descoperiti ? In Parlament avem agramati acoperiti ? Cite familii intregi lucreaza in SRI pe banii nostri ? Romanii sint normali sau handicapati ? Etc etc etc etc
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
nenea brancoveanu
+1
...by my humble opinion..... serviciile secrete ale unui stat au fost, sunt si vor fi instrumente principale ale statului folosite pentru a cunoaste situatia din tara, pentru a sti sa aleaga deciziile politice cele mai potrivite penru conducerea statului respectiv pe drumul progresului si civilizatiei. Serviciile secrete devin nocive atunci cand liderii politici nu stiu, nu pot sau nu vor sa le foloseasca in interesul natiunilor pe care le conduc. Influentele pozitive sau negative asupra serviciilor secrete exista atunci si acolo unde insusi statul este supus acestor influente.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
giorgiana gigi @ nenea brancoveanu
+4
serviciile secrete ale unui stat,au fost,sant si vor fi SECRETE!!!! nu si in romania! cat despre liderii cloacei politice actuale,sant asa de santajabili incat nici in 25 de ani nu vor avea curaj sa decapiteze monstrul creat de maleficul basescu si scapat de sub control!!!!
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
pafnute007,sfantul
-1
Mitica,iti recomand o carte :Dulce ca mierea e glontul patriei...
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
c.g.
+11
'' Fost colonel SRI: Sunt acoperiți în lumea politică '', dar ce noutate ne spune articolul asta ??? Stiam si noi, iar lucrarea asta se cam intampla prin toata Lumea asta cam prost facuta, numai ca in ROMANIA se amesteca unii in treburile noastre interne( de sila nu ii mai numesc !) in ultimii 28 de ani si am ajuns o ruina: economica, politica, sociala, putem azi sa fim faramati ca stat national unitar cu toarta apartenenta nosatrala: N.A.T.O., U.E., Parteneriat Strategic cu SUA !
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
Ţăranul
+5
Deşi , personajul a venit cu argumente zdrobitoare , documente indubitabile ... cu explicaţii să priceapă tot omul simplu ... , politicienii cu excepţia celor de la guvernare , autorităţile ... , PG , DNA , şeful SRI ... Bălălău din Cotroceni ... societate civilă , ONG-uri ... , televiziunea naţională- Realiatea , sanchi ... , toţi tac mîlc , CA PISICA ÎN FIERĂRIE ... , parcă şi-au înghiţi limba ... !
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
Obuz @ Ţăranul
+2
Scuze,ai scris numai ineptii!Chiar nu te poti controla sau asa e la LUJU?
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
MYSEBI
+9
Pai ... ce ? ........ Cine l-a sabotat si tradat pe Ceausescu ? ....Cine a inscenat " Revolutia " ? ....Cine a falimentat Romania ? ....Cine a deturnat Tzara si a amanetat-o Globalismului ?.... Cine a instaurat Inkizitia in Romania ? .... Si atunci nu este corect ca Romania brucseleza sa fie condusa de Sekuritate ?
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
Trienge
+15
Cu ceva timp în urmă ,Meleșcanu ,surprins de viteza cu care se aprobau fondurile pentru servicii în parlament , a exclamat: mai răruți băieți ,mai răruți ! Ce vrea să spună nenea ăsta, acum , e secretul lui Polichinele .
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
Claudia
+7
Comisie parlamentara sa DESCOPERE acoperitii din Parlament ? Hai ca sunteti glumeti !
Publicat Marţi, 12 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
Doftoriceala pe net poate ucide
Publicat acum 8 ore şi 23 minute
Firea, călcată de bicicliști
Publicat acum 23 ore şi un minut
România pune piedici întreprinzătorilor
Publicat acum 3 ore şi 4 minute
Tarom, captivă grupurilor de interese
Publicat acum 10 ore şi 32 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat acum 10 ore şi 3 minute
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Simona Popescu

De când fiecare telefon, de multe ori mai inteligent decât posesorul, este dotat cu o cameră video, o mulţime de cineaşti amatori îşi postează scurtmetrajele pe Facebook. Au o mare problemă, însă.

Simona PopescuPublicat acum 23 ore şi 40 minute