Fost lider PSD: O să mă duc în afara României

Fostul ministru PSD Miron Mitrea, recent eliberat din pușcărie, a anunțat marți, la Parlament, că va pleca în afara României și va face consultanță politică.

„Politica nu, în niciun caz (nu mă interesează — n.r.), mi-a ajuns. Acum o să mă duc în afara României să fac consultanță politică. Am niște oferte în Africa”, a spus Miron Mitrea.

În ce privește perioada petrecută în închisoare, acesta a spus că „nu a fost o mare bucurie”. „Nu e cea mai fericită, dar fiecare și-o face și o simte cum poate. I-am auzit pe unii plângându-se foarte tare, dar asta e — ajungi în pușcărie, îți faci pușcăria, după aia ești liber, îți vezi de viață”, a spus Mitrea.

Fostul parlamentar PSD a venit marţi la Camera Deputaţilor pentru a preda „ce a mai rămas”.

”Ce a mai rămas, un computer de dat, o chestie de genul ăsta. Mi-am făcut lichidarea, dar au mai rămas nişte amănunte”, a explicat fostul deputat PSD motivul vizitei sale.

Miron Mitrea a fost pus în libertate condiționat de Tribunalul Constanța în luna mai. El a fost condamnat definitiv, pe data de 13 februarie 2015, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu executare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.