×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum o oră
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 20 ianuarie 2017, 01:24
EUR (€)
+0.0039 ↗
4.4654 RON
USD ($)
-0.0016 ↘
4.0203 RON
• • •
A fi sau a nu fi după gratii
Fost ministru PSD cere eliberarea condiționată

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a depus la Judecătoria Medgidia o cerere prin care solicită să fie eliberat condiționat din închisoare, după ce a ispășit aproape un an din pedeapsa de doi ani primită în dosarul referitor la renovarea casei mamei sale.

Miron Mitrea a depus cererea în instanță pe data de 28 ianuarie, iar primul termen al procesului a fost stabilit pentru 10 februarie, conform Agerpres.

Fostul ministru este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă.

Purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Gabriel Botezan, a declarat pentru Agerpres că Miron Mitrea nu a făcut obiectul analizei în comisia de eliberări condiționate din penitenciar, fostul ministru depunând direct în instanță cererea de eliberare.

În lista prezentată recent de Ministerul Justiției, Miron Mitrea apărea cu două cărți scrise în detenție pentru a i se scădea 60 de zile din condamnare.

Mitrea a fost condamnat pe 13 februarie 2015 de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani de închisoare cu executare și plata sumei de 327.000 lei, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită. În același dosar, fosta șefă a Inspectoratului de Stat în Construcții Irina Jianu a fost condamnată la cinci luni închisoare cu executare.

Potrivit DNA, în perioada 2001-2002 Miron Mitrea ar fi primit de la Irina Jianu foloase necuvenite în cuantum de 927.420 de lei în schimbul numirii și menținerii acesteia în funcția de inspector-șef al ISC. Foloasele necuvenite au constat în efectuarea unor lucrări de construcții la casa mamei sale din Voluntari.

Julieta TârnovanPublicat Luni, 01 februarie 2016
2498
 | 0
 | 4
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Moi
+2
e convenabil ; furi cât poți ,te condamnă ,faci ,,ceva” pușcărie ( ca la SPA ) și ieși după câteva luni ...apoi ,,mănânci ” banii furați cu polonicul... aferim bre...
Publicat Luni, 01 februarie 2016
+Răspunde
Român
+4
FOSTUL ȘEF DE GARAJ AUTO,ACTUALMENTE PUȘCĂRIAȘ ȘI ”SCRIITOR”,VREA AFARĂ. MAI ÎNTÂI SĂ DEA STATULUI BANII ”MÂNĂRIȚI” PENTRU EL ȘI FAMILIA LUI. DOAR AȘA ,ȚINÂNDU-I PE BORFAȘI ÎN CELEULE,MAI CEVA CA ÎN PROPRIILE PALATE, NU SE REZOLVĂ PROBLEMA. DUPĂ MINE MAI ÎNTÂI AR TREBUI SĂ SE RECUPEREZE PREJUDICIILE ȘI APOI CU EI LA ”RĂCOARE”. O FI SUFERIND ȘI ĂSTA DE CLAUSTROFOBIE !!!!!!!!!! ???????
Publicat Luni, 01 februarie 2016
+Răspunde
zica
+2
dle grigore simplu nu avem ca nu santem lasati schengen daca romania intra amsterdamul moare d ce olanda e gica contra sa se publice toate licitatii la autostrazi si sa vedeti cine a castigat straine90% romqnesti restul si apoi cu cozile de topor romanesti au aparut contestatiile quod erat demonstrandum
Publicat Luni, 01 februarie 2016
+Răspunde
Grigore
+10
DUPA 26 DE ANI DE LA SCHIMBAREA REGIMULUI INCA NU AVEM NICIO AUTOSTRADA ! ASOLUT NICIO AUTOSTRADA , DOAR BUCATELE SI NICI ASTEA LUCRATE CA LUMEA , IN SCHIMB S-AU PRAPADIT MILARDE SI MILIARDE DE EURO PRIN BUZUNARELE TUTUROR HOTILOR LEGATI DE TRANSPORTURI ! LOCUL TUTUROR CELOR CARE AU FOST LA TRANSPORTURI - IN PUSCARIE ! IN PUSCARIE SA ZACA PANA LA SFARSITUL VIETII . ACOLO ESTE LOCUL SI AL LUI BERCEANU , BASESCU , ANCA BULANGIU . ETC , ETC !
Publicat Luni, 01 februarie 2016
+Răspunde
Recomandate
Războiul pro și contra amnistie
Publicat acum 13 ore şi 44 minute
CIA a declasificat circa un milion de documente
Publicat acum 10 ore şi 17 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Antiştirile Cotidianul
1 articol/ Actualizat Duminică, 15 ianuarie 2017
alarm off
România din Piaţa Chibrit
54 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 37 minute
alarm off
Recomandări Cotidianul
49 articole/ Actualizat Marţi, 10 ianuarie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
78 articole/ Actualizat acum 16 ore şi 37 minute
Sorin Avram

Un fost preşedinte, un fost prim-ministru şi un fost şef al unui serviciu de informaţii au fost puşi sub învinuire pentru crime împotriva umanităţii.

Sorin AvramPublicat acum 6 ore şi 16 minute