Fost ministru: Ne putem aștepta ca Zgonea să spună că a fost botezat de însuși Burebista

Fostul ministru al Culturii, liberalul Gigel Știrbu, a comentat vineri filmarea în care apare Valeriu Zgonea atacându-l pe Crin Antonescu.

Gigel Știrbu a declarat că Valeriu Zgonea este autorul multor fraze penibile și că ne putem aștepta oricând ca acesta să afirme că a fost „botezat de însuși Burebista”.

„Ferească Dumnezeu pe români ca fenomenul propagandistic și manipulator Zgonea să se răspândească și la alți lideri social-democrați cu aspirații evidente de acaparare a puterii. Ferească Dumnezeu ca acești oameni sa-i conducă pe români!
Când te gândești că este al treilea om în stat îți vine să pleci, să nu te mai uiți în urmă!
Acest moment de maximă penibilitate îl are protagonist pe cel care a spus, în urmă cu câteva luni, că a fost coleg cu Mihai Viteazul, ieri că a jucat fotbal cu Gică Popescu și de la care ne putem aștepta mâine să ne spună că a fost botezat de însuși Burebista. Cred că în urma acestor apariții ale președintelui Camerei Deputaților, PSD ar trebui să-i supună înainte unui examen pe cei pe care îi pune în funcții publice.”, se arată în comunicatul de presă semnat de Gigel Știrbu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.