Deputat PSD, coborât de poliţie de pe gard (VIDEO)

Implicat într-un accident rutier, deputatul Mircia Muntean, PSD, a încercat să fugă de răspundere şi s-a ascuns printre tufisuri.

După ce l-a însoţit pe Victor Ponta în vizita pe care premierul a făcut-o la combinatul Arcelor Mittal din Hunedoara, la întoarcerea spre casă, chiar în apropierea locuinţei, deputatul, fost primar al Devei, a acroşat un autoturism şi un autobuz.

Martorii prezenţi la locul accidentului susţin că fostul primar al Devei se deplasa cu autoturismul său pe banda a doua de circulaţie dinspre direcţia Simeria şi din motive necunoscute a acroşat un alt autoturism şi un autobuz care circulau pe prima bandă după care a lovit din spate o autobasculanta care staţiona la semafor, scrie glasul-hd.ro.

Plin de sânge pe faţă şi în stare de şoc, deputatul a ieşit din maşină ajutat de şoferul unuia dintre automobilele tamponate.

Curioşii, prezenţi în număr mare la locul accidentului, l-au pus însă pe fugă pe Mircia Muntean, care a fost depistat în zona Gării de un echipaj al poliţiei locale. A fost recuperat dintr-un tufiş, după ce a fost identificat cu ajutorul lanternelor, iar un poliţist a trebuit să sară un gard viu de peste un metru. Ajutat şi de localnici să treacă de gardul de vegetaţie, deputatul şi-a pierdut încălţămintea.

Fostul primar al Devei a susţinut că la volan s-ar fi aflat un oarecare „Jenică”, însă martorii au afirmat că Mircia Muntean era singur în maşină şi părea să fi fost şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Deputatul PSD a fost ulterior transportat cu o ambulanţă la spital. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara nu au confirmat dacă acesta se afla în stare de ebrietate.

În cazul în care medicii vor considera că Mircia Muntean are nevoie de îngrijiri medicale, tamponarea devine accident rutier cu victime iar fostul primar al Devei se va alege cu dosar de cercetare penală. dacă va fi găsit vinovat, Mircia Muntean riscă pedeapsa cu închisoarea deoarece acesta mai are o condamnare la patru ani de închisoare cu suspendare pentru infracţiuni de corupţie.

În septembrie anul trecut, Mircia Muntean a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare şi la plata unor despăgubiri de peste 330.000 de dolari, într-un proces în care a fost acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, privind cedarea iegală a unor terenuri din domeniul public al Devei. El şi-a păstrat însă locul în Parlamentul României.

Citeste mai mult: adev.ro/nea0dh
a lovit un autoturism, un autobuz şi remorca unei basculante.

Citeste mai mult: adev.ro/nea0dh

a lovit un autoturism, un autobuz şi remorca unei basculante.

Citeste mai mult: adev.ro/nea0dh

-a însoţit pe Victor Ponta în vizita pe care premierul a făcut-o în combinatul Arcelor Mittal din Hunedoara.

Citeste mai mult: adev.ro/nea0dh

-a însoţit pe Victor Ponta în vizita pe care premierul a făcut-o în combinatul Arcelor Mittal din Hunedoara.

Citeste mai mult: adev.ro/nea0dh

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.