×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 2 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 29 iunie 2017, 01:43
EUR (€)
-0.0067 ↘
4.5563 RON
USD ($)
-0.0408 ↘
4.0114 RON
• • •
Scandal în SUA
Fosta companie a secretarului de stat Tillerson cere anularea sancțiunilor impuse Rusiei
Solicitare şocantă a celei mai mari companii petroliere din lume
Solicitare şocantă a celei mai mari companii petroliere din lume

Solicitare şocantă a celei mai mari companii petroliere din lume, conform b1TV.

Exxon Mobil a cerut Trezoreriei Statelor Unite să renunţe la sancţiunile acordate Rusiei pentru ca firma condusă în trecut de actualul secretar de stat, Rex Tillerson, să îşi poată relua colaborarea cu gigantul petrolier rus, Rosneft.

Julieta TârnovanPublicat Joi, 20 aprilie 2017
555
 | 3
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
neconformistul
+3
De fapt , in SUA nu mai exista doua partide , ci unul singur - cel al bancherilor si globalistilor , al neoliberalilor . Partidul Republican reprezinta o Marie ; cel Democrat - aceeasi Marie , chiar fara alta palarie !
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea
+6
Aflarea acestor informaţii a scandalizat opoziţia democrată....mai " opozitie democrata ", daca trebuie sa va scandalizati, atunci scandalizati-va pentru e-mailurile Hilarei, cautati sa vedeti ce este cu sumele imense primite de fundatia famigliei , scandalizati-va pentru dublarea datoriei publice de catre Obama, datorie care a ajuns la fabuloasa suma de peste 20.000 miliarde dolari, scandalizati-va pentru lectiile de canto la taragot cu barba acordate de Bill Monicutei si cine stie cui mai, scandalizati-va pentru haosul creat de fostul secretar de stat al lui Obama , ghici ciuperca cine a fost, in Africa de Nord,Libia etc...scandalizati-va de faptul ca omul vostru se ocupa cu impunerea fortata a milioane de asa-zisi " refugiati" calcind pe Conventiile care prevad expres cui si pentru ce se poate acorda azil.. si mai sunt nenumarate motive sa va scandalizati, dar aceste motive nu sunt cauzate de partidul Republican, ci de al vostru...iar sanctiunile impuse Rusiei, parerea mea este ca motivul real este alungarea din tara a ONG-urile lui Soros...
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Hacker @ Conu Leonida fata cu reactiunea
+5
daca iesea cu asa ceva vreunul de pe la noi, trompeta ue si dna punea artileria pe el a doua zi de atata trafic de influenta, abuz in serviciu, insusire de foloase necuvenite etc, etc. Apropo ambasada lu klemm ce zice?
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
26 articole/ Actualizat Duminică, 25 iunie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
132 articole/ Actualizat acum 15 ore şi 55 minute
Ioan Buduca

Nu cred că sunt mulți pesediștii care, citind sau răsfoind programul lor de guvernare, au înțeles în ce afacere ne aflăm cu acest proiect de țară.

Ioan BuducaPublicat acum 6 ore şi un minut