Fosta iubită a lui Nichita, acuzații incredibile la adresa primarului (VIDEO)

Adina Samson, fosta iubită a primarului Iaşiului, Gheorghe Nichita cercetat de DNA după ce ar fi folosit Poliția Locală pentru spionaj în interes personal, a lansat acuzații grave marți dimineață la adresa edilului.

Femeia le-a spus jurnaliștilor că a fost lovită de primar şi a arătat o ordonanţă de clasare a unui dosar în baza unei plângeri formulate de ea în care susţinea că în cursul lunilor septembrie şi octombrie 2014, primarul Gheorghe Nichita a ameninţat-o cu violul şi cu moartea, relatează ziaruldeiasi.ro.

„Eu nu am făcut nici un denunț la DNA, dar într-adevăr, în luna octombrie 2014, am făcut o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iasi. În luna septembrie 2014 i-am comunicat domnului primar că vreau să închei această relație sub toate aspectele. Timp de două luni de zile, până în luna octombrie 2014, acesta m-a urmărit, m-a hărţuit, m-a ameninţat. Într-o seară când mă întorceam acasă cu sora mea a trimis un borfaş în faţa blocului să mă ameninţe cu moartea. Individul mi-a spus că nu îmi va fi bine. A fost trimis de primar. De ziua lui, de Sfântul Gheorghe, a amenințat că mă distruge și că acesta va fi singurul său scop în viață. Nu a divorțat pentru mine. Pentru viața mea nu mă tem, pentru familie da”, a spus Adina Samson.

Femeia a susținut că a fost bătută de primar, cu care a precizat că a avut o relație de câțiva ani, și a anunțat că are o înregistrare cu edilul în care acesta o amenință.

„Este adevărat și că m-a lovit. În noiembrie 2014 am retras plângerea la insistențele dumnealui și a celor din anturajul lui. Cu acea plângere nu s-a întâmplat nimic, nu s-au luat măsuri. Am o înregistrare cu dumnealui în care amenință că mă va distruge și că-l va trimite pe domnul Hliboceanu să mă urmărească. Ulterior am aflat că ar fi fost nepotul lui de la Dorohoi ce mă urmărea. Am fost amenințată la mall de doi indivizi, nu îi știam, am bănuit ca ar avea legătură cu un clan. Voi da în judecată Poliția Locală și pe dumnealui și pe anumite persoane care au fost complici si știau ce se întâmpla. Totul s-a întâmplat din gelozie și pentru că nu am vrut să îi accept cererea în căsătorie”, a declarat Adina Samson marți dimineață la intrarea în primărie.

VIDEO ziaruldeiasi.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.