Fosta soție a lui Condrea, DECLARAȚII INCENDIARE

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a făcut joi afirmații explozive despre legăturile pe care soțul său le-ar fi avut cu serviciile secrete românești.

Aceasta susține că patronul Hexi Pharma era agent SIE și acuză filajele la adresa fostului soț și a sa.

„Dan Condrea a fost agent SIE. Ştiu pentru că l-am întrebat şi nu mi-a răspuns nimic, deşi el îmi răspundea mereu la întrebări. Dacă nu mi-a răspuns, înseamnă că era agent SIE”, a declarat femeia.

„El a fost agent SIE şi de aceea era în permanenţă filat de agenţi SIE şi CIA. În anturajul nostru erau foarte mulţi angajaţi ai SIE şi SRI”, a spus aceasta joi la ieșirea de la Tribunalul București.

Femeia a arătat mai multe fotografii în care, susţine ea, apar lucrători din cadrul serviciilor.

„Este o poză de la cununia civilă, anul 1999. În această poză apare colonelul Iancu Damian, Ministerul de Interne, Direcţia Doi şi un Sfert. Erau prezenți în calitate de invitați și ai fostului soț și ai rudelor mele, erau parte dintre ei prieteni din SRI. Prietenii mei cam sunt în SRI. De exemplu, Irina Buleandră Cristea, Lupu Claudiu, ofițer SRI. Acesta era mediul în care mă învârteam. De dinainte de Revoluție erau în anturajul familiei mele, alături de familia Gheorghe Petricu, care erau la dreapta cuplului Ceaușescu. Am venit să dezmint în fața doamnei judecător informația că Dan Alexandru Condrea nu ar fi fost filat. Dan Alexandru Condrea a fost filat în permanență, cum și eu am fost filată în permanență, de când m-am născut și până în prezent. (…) Părinții mei, prin prietenii lor, erau indirect în anturajul familiei Ceaușescu și atunci eram filați foarte strâns. Tatăl meu era ofițer militar, eram monitorizați foarte atent”, a adăugat fosta soţie a lui Condrea.

Laura Georgescu a rostit totodată numele fostului director SRI, George Cristian Maior, despre care a spus că deţine multe informaţii importante despre fostul soţ, dar a dat și alte nume.

Chestionată în legătură cu filajul, aceasta a spus: „Domnul George Cristian Maior trebuie să ştie cel mai bine, pentru că dispozitivele dânşilor de monitorizare şi stocare sunt mai bune decât cele ale domnului Coldea. Solicitaţi un punct de vedere în Statele Unite” .

Fosta soție a mai susținut că Dan Condrea ar fi plătit pentru protecție la DIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne. „Le plătea TVA-ul la maşini. La DIPI, Velciu Alexandru, le plătea. Primea protecţie când i se suspenda permisul de conducere, erau mai indulgenţi cu punctele”, a spus aceasta.

Ea a dezvăluit totodată că, pe 14 septembrie 2015, a făcut, la Judecătoria sectorului 1, un denunț penal în legătură cu dezinfectanții diluați, după care i-a trimis jurnalistului Cătălin Tolontan un document scanat.

Laura Georgescu mai susține că are documente despre afacerile lui Dan Condrea, despre liste cu șpăgi oferite unor oameni din partide, parlamentari, medici.

De asemenea, ea a susținut că firma Hexi Pharma beneficia de protecție din partea Comisiei de sănătate din Camera Deputaților.

Femeia s-a declarat convinsă că patronul Hexi Pharma nu s-a sinucis.

”Duminică seară fetița era la mine în brațe. Dan Condrea nu m-a mai sunat el de ani de zile. Am fost sunată de un agent CIA, cred că se numeşte Brânduşa Constantin, să îmi sugereze că dacă mai dau declaraţii o să suferim împreună, pentru că tot ce am făcut, am făcut împreună, ori asta nu este adevărat”, a mai spus Laura Georgescu.

Declarațiile VIDEO AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.