Fosta soție a lui Condrea mai răstoarnă o teorie

Patronul Hexi Pharma nu se ducea să-și ia copilul în acea seară în care a murit, potrivit declarației fostei sale soții Laura Georgescu.

„Fiica mea a fost la mine conform programului de vizitare, de vineri, când am luat-o de la școală. (…) La ora opt fără șapte minute, copilul a plecat de la mine, luat de șofer. Nu venea să ia copilul, pentru că eu stau în Băneasa”, a spus Laura Georgescu, la Antena 3.

Femeia a mai spus că fiica sa i-a mărturisit că nu și-a mai văzut tatăl încă de miercuri.

”Fata mi-a spus că de miercuri nu mai știa nimic de tatăl ei, iar eu am presupus că era în arest. Ea a întrebat de el, dar nici bona, nici Uliana Ochinciuc nu i-au spus unde este”, a spus fosta soție a lui Dan Condrea.

Potrivit acesteia, copilul i-a spus că a auzit că tatăl ei căuta un teren, iar aceasta ar fi o explicație a faptului că se afla în drumul spre Corbeanca sau se ducea la laboratorul Unilab, unde mai verifica anumite acte în weekend.

Dan Condrea a murit duminică seara pe drumul dinspre Corbeanca spre Buftea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.